Kazán szerelés

Bizonyára mindenki legrosszabb rémálma valósulna meg, ha egy nehéz nap nap után úgy érne haza szeretett otthonába, hogy a kazán leállt és nem gyullad be az őrláng. Bízza cégünk megbízható, tapasztalt szakembereire kazánja szerelési munkáit.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Kazán szerelés Kazán szerelés

Kazán szerelés

Bizonyára mindenki legrosszabb rémálma valósulna meg, ha egy nehéz nap nap után úgy érne haza szeretett otthonába, hogy a kazán leállt és nem gyullad be az őrláng. Valljuk be ez igencsak sokat rontana az ember komfort érzetén ráadásul, ha belegondolunk abba, hogy nem csak fűtés nincs, hanem még melegvíz se áll rendelkezésünkre, ami különösen téli szezonban tud nagyon fájni.

Bármilyen hiba is fordulna elő a saját magunk és családunk komfortérzetének és nem utolsó sorban biztonságának megőrzése érdekében érdemes minél hamarabb megnézetni kazánunkat egy tapasztalt szakemberrel, aki megteszi a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy újra visszatérjen otthonába az otthon melege.

Cégünk komoly szakmai hátérrel, több év tapasztalattal rendelkező szakemberei a lehető legrövidebb idő alatt vállalják kazánok karbantartási, felújítási, javítási, munkáit, de akár ránk bízhatja új kazánja beépítését egészen a tervezéstől, mind ezt pedig kedvező áron és garanciálisan.

Hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, és kérje szakembereink helyszíni felmérését, akik személyre szabott egyedi árajánlattal állnak az Ön rendelkezésére!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!