Kazáncsere

Amennyiben kazánt szeretne cseréltetni, mert a régi meghibásodott és azt már nem lehet vagy nem érdemes megjavíttatni ebben az esetben mindenképp érdemes szakképzett, tapasztalt szakemberhez fordulnia, akik lecserélik azt egy újabb készülékre.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Kazáncsere Kazáncsere

Kazáncsere

Amennyiben kazánt szeretne cseréltetni, mert a régi meghibásodott és azt már nem lehet vagy nem érdemes megjavíttatni ebben az esetben mindenképp érdemes szakképzett, tapasztalt szakemberhez fordulnia, akik lecserélik azt egy újabb modernebb gazdaságosabb berendezésre.

Amennyiben végképp felmondta a kazán a szolgálatot nem érdemes tovább várni annak cseréjére, mert egy kazán szinte mindig használatban van kifejezetten igaz ez a téli hideg időszakokban.

Bízza ránk kazánja cseréjét, javítását vagy karbantartását és cégünk nagy szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező szakemberei kedvező áron vállalják garanciálisan kazánja szerelési munkáit!

Abban az esetben is érdemes gondolkodni egy kazáncserén, ha régi kazánunk már nem felel meg az EU által előírt károsanyag megengedett kibocsájtás értékének.

Hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63, és szakképzett kollégáink elvégzik az elavult kazánjának cseréjét és az új technológiára való átállásnak feladatait is nyugodtan ránk bízhatja. Várjuk hívását!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!