Kondenzációs gázkazán

A kondenzációs gázkazán a hagyományos kazánok kiváltására szolgáló berendezés, mely akár a töredékét használja fel annak a földgáz mennyiségnek, melyet elődei fogyasztottak. Amellett, hogy sokkal gazdaságosabb, környezetkímélő is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs gázkazán Kondenzációs gázkazán

Kondenzációs gázkazán

Európai Uniós törvényi szabályozás van érvényben arról, hogy kazán alapú fűtés esetében csere, korszerűsítés, vagy telepítés már csak és kizárólag kondenzációs gázkazán telepíthető, a hagyományos turbós kazánok helyett. Ennek több oka is van, de legfőképp azzal indokolható, hogy Magyarország is aláírta a Klímaegyezményt, mely azért született meg, hogy környezetünket a továbbiakban a lehető legkevésbé terheljük. 

Hogyan segít hozzá minket ehhez a kondenzációs gázkazán? Úgy, hogy mivel a saját maga által előállított hőt kondenzációs folyamattal a saját hasznára tudja fordítani, abból magának is képes működés közben hőforrást biztosítani, így jóval kevesebb nyersanyagot használ fel működéséhez.

Ajánlatkérés

Kondenzációs kazán telepítés

Cégünk vállalja kondenzációs gázkazánok telepítését, márkafüggetlenül, de.. Azt azért szeretnénk kihangsúlyozni, hogy csak minőségi kazánok telepítését végezzük szívesen, hiszen ebben az esetben tudunk kiemelt garanciát vállalni az általunk elvégzett munka minőségére és szavatolni azt.

Kondenzációs gázkazánok telepítését minden esetben meg kell, hogy előzze egy helyszíni konzultáció, amely során ellenőrizzük fűtésrendszerét, hogy alkalmas-e ilyen kazán telepítésére. Ha nem, akkor személyre szabott árajánlatot adunk a fűtésrendszer korszerűsítéséről is, melyet szintén ránk bízhat. Érdemes ugyanazzal a céggel elvégeztetni e két folyamatot, mert minden cég más metódussal dolgozik, így szívesebben telepítünk kazánt arra a rendszerre, amit mi újítottunk fel, Ettől függetlenül meglévő, és erre alkalmas rendszerre is telepítjük új kazánját, azonban ekkor a rendszerre nem vállalunk garanciát.

Kondenzációs kazán telepítés
Miért kell a rendszert is korszerűsíteni?

Miért kell a rendszert is korszerűsíteni?

Azért, mert a kondenzációs kazánok más nyomással dolgoznak, mint a hagyományos turbós kazánok. Emiatt a korszerű kazán tönkremehet, ha egy elavult rendszerre van rácsatlakoztatva. Ugyanakkor a szivattyú teljesítményét is ellenőrizni szükséges, hiszen a megváltozott nyomáskörülmények miatt lehet, hogy a korábbi szivattyú nem képes ellátni megfelelően a feladatát.

Kémény kérdés

Kondenzációs kazán telepítésének egyik feltétele az, hogy a kémény alkalmassá legyen téve erre a technikára. Az esetek többségében elég a kéményt átalakítani, azonban előfordulhat, hogy új kéményt kell beépíteni ahhoz, hogy a kondenzációs kazánnal kompatibilis állapot létrejöhessen.

Garancia, a minőség jegyében

Cégünk különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy minden általunk elvégzett munka a lehető legmagasabb színvonalon legyen kivitelezve. Éppen ezért kiemelt garanciát vállalunk minden általunk elvégzett munkálatra. Ráadásul éppen azért merjük ezt a garanciát biztosítani, mivel tisztában vagyunk munkatársaink profizmusával, akik minden esetben rászolgálnak ügyfeleink bizalmára.

A másik nagyon fontos nézetünk az, hogy nem mindegy, hogy az ember milyen szakembert fogad saját privát életterébe. Éppen ezért arra is nagyon büszkék vagyunk, hogy munkatársaink nem csak mint szakemberek állják meg a helyüket, hanem mint emberek is. Megbízható, diszkrét személyek, akik amellett, hogy a saját szakmájukat professzionális szinten képviselik, de Ön is nyugodt lehet afelől, hogy kit enged be az otthonába.

Garancia, a minőség jegyében
Kondenzációs kazán telepítés Budapesten

Kondenzációs kazán telepítés Budapesten

Cégünk Budapest összes kerületében vállalja kondenzációs gázkazánok telepítését, a komplett fűtésrendszer korszerűsítési munkálataival egyetemben.

Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely során kollégáink felkeresik Önt otthonában és profi szakértelmükkel a lehető legopcionálisabb megoldást fogják Önnek javasolni. Minden esetben személyre szabott árajánlatot adunk, hisz nincs két egyforma ház, két egyforma igénnyel. Hívjon minket bizalommal!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!