Fűtési rendszerek

Többféle fűtési rendszer közül lehet választani. Budapesten vállaljuk a fűtő készülékeknek a beszerelését.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Fűtési rendszerek Fűtési rendszerek

Fűtési rendszerek

Egy lakásnak a fenntartási díja 40-50%-ban függ a fűtéstől, így fontos, hogy a fűtés rendszer jól legyen kiválasztva. Többféle rendszer létezik, több szempontból lehet kategorizálni a fűtés rendszereket. Sokféle hőleadó létezik, a legtöbben azonban a radiátort szokták választani. Nem igényel különösebb karbantartást, de egyszerű szerelni. Ezen kívül lehet választani még a padlófűtést, a falfűtést vagy a mennyezetifűtést. Ezeknek nagyobb a komfortérzetük, tágabb lesz az otthon, de a szerelés komplikáltabb.

Választhatunk, hogy elektromos vagy gáz fűtési rendszert építünk be, erről lejjebb görgetve részletesebben olvashat. A fűtési rendszer megválasztásánál általában a ház tulajdonságai számítanak. Mivel minden ház más és más, így meglehet, hogy egyik házba a legjobb választás a kondenzációs kazán, a másik pedig a hőszivattyú.

Ha házépítés, felújítás előtt áll, és szeretné tudni, hogy mely fűtési rendszer lenne a legjobb választás akkor keressen fel minket. Mi kimegyünk Önhöz, és felmérjük az otthonát. Ezt követően megtudjuk beszélni a részleteket. Munkanapokon kereshet minket 08:00 - 20:00 között. Időpontot kérhet tőlünk online és telefonon is. Elérhetőségeink a +36 (20) 611 84 63 telefonszám, valamint az info@nozo-gazkeszulek.hu email cím. Keressen fel minket bizalommal.

Ajánlatkérés

Fűtési rendszerek árai

A fűtésrendszereknek az árai rendkívül változóak, nagyon sok mindentől függ, hogy egy fűtésrendszernek a kiépítése mennyibe fog kerülni. Ha felhív minket és elmondja a saját helyzetét akkor már tudunk részleteket mondani, de ahhoz, hogy konkrét árat mondjuk mindenképp szükség van egy helyszíni felmérésre.

Ugyanis itt fogjuk látni azt, hogy milyen az otthon, ezen belül, hogy milyen elosztása van, milyen szigetelése van, milyen egyéb paraméterekkel rendelkezik. Innen már tudni fogjuk, hogy mely fűtési mód az, amely a legjobban befog válni. Ezt követően pedig ki kell számolnunk, hogy mekkora készülékre lesz szükség, hogy az egész otthon be legyen fűtve, milyen átalakításokra lesz szükség, milyen egyéb alkatrészekre. Sok mindent számba kell venni, épp ezért elkerülhetetlen a személyes konzultáció. 

Fűtési rendszerek
Fűtési rendszerek

Gáz fűtési rendszerek

A gázzal való fűtés során többféle lehetőségünk van. Lehet választani gázkazán és gázkonvektor között. Ha gázkazánról van szó, akkor lehet kombi kazán is, így a melegvízről is lehet gondoskodni. Ma már csak kondenzációs kazánt lehet kapni, ezek rendkívül környezetbarátok és életvédelmi szempontból biztonságosak, valamint sokkal kevesebbet fogyasztanak, mint elődeik.

Elektromos fűtési rendszerek

Elektromos fűtési rendszerek közé tartozik a hőszivattyú, a klíma, a norvég panelek, az olaj radiátorok, illetve az infrafűtés. Ezek a megoldások mind rendkívül különbözőek, így mindenképp szükség van arra, hogy egy szakember felmérje az otthont és megtudja állapítani azt, hogy az Ön otthonába melyik a legjobb választás. Az elektromos fűtési megoldások ma már nem feltétlenül kerülnek sokba, az új típusú készülékek már rendkívül alacsony energiafogyasztáson működnek.

Kazán csere

A kazán csere indokolt lehet akkor, hogyha a régi kazán meghibásodott, vagy ha úgy ítéli meg, hogy túlságosan sokat fizet a fűtésért a hideg évszakban. Ha ez utóbbi áll fönt, akkor mindenképp megéri a régi készüléket lecserélni egy kondenzációsra, hiszen ezek már sokkal kevesebbet fogyasztanak.

Cégünk vállalja a kazán cserét. Vállaljuk a régi készüléknek a kikötését, és az új készülék bekötését. Az új kazánok megszerelésére 1 év beszerelési garanciát adunk. Budapesten vállaljuk a kazán cserét. Képzett és engedéllyel rendelkező Vaillant, Worcester, Bosch, Viessmann kazánok telepítői vagyunk, és kiterjesztett garanciát tudunk nyújtani ezekre a márkákra. Hívjon minket, akár már másnap kitudunk szállni és eltudjuk végezni az előzetes felmérést.

Fűtési rendszerek

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!