Kazán csere

Budapesten vállaljuk a kazán készülékeknek a cseréjét. Egy év beszerelési garanciát biztosítunk, a régi készüléket elszállítjuk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Kazán csere Kazán csere

Kazán csere

Cégünk természetesen vállalja a régi kazánnak a kikötését és elszállítását és természetesen a bekötést is, Budapesten. A modern kazánok ma már rendkívül jó teljesítménnyel bírnak. Sokkal kevesebbet fogyasztanak, jobb a teljesítményük, így idővel visszahozzák a beruházási árat. A modern kazánok életvédelmi és környezetvédelmi szempontból rendkívül megbízhatóak, így bátran ajánljuk ezeket.

Képzett és engedéllyel rendelkező Vaillant, Worcester, Bosch, Viessmann kazánok telepítői vagyunk, és kiterjesztett garanciát tudunk nyújtani ezekre a márkákra. A kazán csere során nagyon fontos, hogy jó készüléket válasszunk ki. Nálunk először mindig van egy előzetes felmérés, amely során felmérjük otthonát és eldöntjük, hogy milyen kazán lenne a legideálisabb.

A kazán csere során az új kazánra egy év beszerelési garanciát adunk. Ha felhív minket, akkor akár a kihívást követő napon már otthonában lehetünk. Kérjük keressen fel minket bizalommal. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon keresztül, de akár üzenetet is írhat nekünk az info@nozo-gazkeszulek.hu email címre. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Kazáncsere Budapest

Cégünk Budapesten vállalja a különböző munkálatokat, így természetesen a kazáncserét is. Budapest minden kerületében vállaljuk a kiszállást. Ha minket választ akkor a kiszállási díjat abszolút elengedjük. Hívjon fel minket, hiszen a kapcsolat felvételt követő napon már ki is tudunk szállni otthonában.

A kazáncserét professzionális módon tervezzük meg, olyan kazánt ajánlunk, amely biztos, hogy kifogja szolgálni az igényeit. Keressen fel minket bizalommal, hogyha szeretné, hogy kicseréljük kazánját. Várjuk hívását.

Kazán csere
Kazán csere

Kazán javítás

Cégünk vállalja a meghibásodott kazánoknak a megjavítását. Mindig arra törekszünk, hogy a csere helyett meglehessen javítani a meglévő készüléket. Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy valamilyen rendellenes működés van a készülékével akkor ne használja tovább, hanem minél hamarabb keressen fel minket. Minden típusú, márkájú és kialakítású kazánnak vállaljuk a javítását.

Kazán karbantartás

A kazánok meghibásodását meg lehet előzni egy egyszerű karbantartással. A karbantartás során a szakember alaposan megvizsgálja a készüléket, ellenőrzi, hogy minden rendben van-e vele. Ha igen, akkor átadja a készüléket, ha pedig nincs minden rendben, akkor felvázolja a lehetséges javítást. Ha szükséges akkor ki is tisztítja a készüléket. Hívjon minket bizalommal karbantartásért is.

Fűtéskorszerűsítés

Sok lakásban még ma is elavult a fűtésrendszer, amely jelentős energiaveszteséggel jár, amely nem csak nagyobb költséget jelent, hanem felesleges szén-dioxid kibocsájtást is. Jelentős összegeket lehet hosszútávon spórolni azon, hogyha a fűtés le van cserélve. A fűtéskorszerűsítés elsősorban a kazán lecserélésével kezdődik.

A korszerű kazánfajta a kondenzációs kazán, amely életvédelmi szempontból és biztonsági szempontból is megállja a helyét, sokkal hatékonyabb, mint a régi készülékek. A fűtéskorszerűsítés során egyéb átalakítások is szükségeltettek, így feltétlenül szükséges, hogy felvegye velünk a kapcsolatot és elvégezzük a helyszíni felmérést. Várjuk megkeresését.

Kazán csere

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!