Központi fűtés

Cégünk nagy szakmai múlttal és több éves munkatapasztalattal rendelkező szakemberei vállalják központi fűtések szerelését Budapesten, valamint Pest megyében. Minden munkánkat kedvező áron vállaljuk amire természetesen garanciát is biztosítunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Központi fűtés Központi fűtés

Központi fűtés

Cégünk nagy szakmai múlttal és több éves munkatapasztalattal rendelkező szakemberei vállalják központi fűtések szerelését Budapesten, valamint Pest megyében. Minden munkánkat kedvező áron vállaljuk amire természetesen garanciát is biztosítunk. Szolgáltatásaink számtalan területre kiterjednek ilyen például a központi fűtést érintő szerelési feladatok, amelybe beletartozik a teljes fűtési rendszer korszerűsítése, valamint a javítás és a karbantartás is.

Szolgálatatásaink kiterjednek a gázkészülékekre is így ránk bízhatja gázkazánja telepítését vagy akár a teljes rendszer kiépítését is, valamint cirkók és kazánok karbantartását, tisztítását vagy javítását. Ammenyiben olyan céget szeretne megbízni a központi fűtés szerelési munkáira, aki kedvező áron végzi ezen munkálatok kivitelezését ráadásul még garanciát is vállal arra, akkor megtalálta! Forduljon hozzánk bizalommal!

Hívjon bennünket az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére és kérje egyedi árajánlatunkat még ma!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!