Nem megy a fűtés?

Nagyon kellemetlen, mikor az ember szembesül azzal a ténnyel, hogy elromlott a fűtés valami miatt. Az hagyján, hogy hideg van, de ráadásul cikkünkből kiderül, hogy egy hibás készülék akár balesetveszélyes is lehet. Ilyenkor hívjon minket mielőbb!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Nem megy a fűtés? Nem megy a fűtés?

Mi okozhatja a gondot?

Nagyon kellemetlen arra hazaérni egy téli estén, hogy hideg van a lakásban. Ilyenkor többségünk azzal kezdi, hogy a radiátorhoz szalad és megtapintja, hogy megbizonyosodjon, tényleg jól érzi? Sajnos jó, mert ez bizony hideg. A következő pillanatban jön az ezt követő felismerés, ugyan kinek szóljunk ilyenkor, hisz este van, de a gyerekeket mégsem lehet a hideg szobába lefektetni. 

Ekkor jövünk mi, hiszen minket bármikor hívhat, igyekszünk a lehető leghamarabb a helyszínre sietni, hogy leellenőrizzük, mi okozhatja a bajt és mielőbb elhárítsuk a problémát. Ne habozzon, mert minél előbb derül ki mi áll a háttérben, annál előbb tudjuk orvosolni a gondot.

Ajánlatkérés

Elavult fűtésrendszerek

Az elavult fűtésrendszerek sokkal nagyobb eséllyel hibásodnak meg, mint korszerű társaik. Megannyi meghibásodási lehetőséget hordoznak magukban, hiszen a korrodált radiátorok hajlamosak kilyukadni, a hagyományos kazánok meghibásodási lehetőségei pedig szintén számtalan variációt tárnak elénk.

Amennyiben elavult a fűtésrendszerünk, sajnos kifejezetten nagy kockázatnak tesszük ki magunkat, azonban nem érdemes megvárni, hogy a rendszer tönkremenjen. Sokkal praktikusabb korábban elejét venni a bajnak, hogy megelőzzük a hibát és időben korszerűsítsünk. Fűtésrendszere korszerűsítését természetesen ránk bízhatja, melyet kedvező áron, garanciálisan kivitelezünk.  Nem ritkán a komplett rendszert korszerűsíteni kell, ebben az esetben a tervezési folyamatokat is ránk bízhatja.

Elavult fűtésrendszerek
Kazán meghibásodása

Kazán meghibásodása

A hagyományos kazánok elavult állapotúak lehetnek már, ezért sokkal nagyobb a meghibásodási rátájuk. Gázkészülékek esetében egy-egy hiba akár baleset-veszélyes állapotot idézhet elő, ezért ha feltehetően a kazán meghibásodása a felelős, akkor érdemes minél előbb szakértő beavatkozását kérni. Kiemelten fontos, hogy gázüzemű berendezés esetén a lakásban található gázcsapot el kell zárni, nehogy szivárgás történjen.

Karbantartás hiánya

A tapasztalataink azt mutatják, hogy a legtöbb esetben a karbantartás hiánya tehető felelőssé a hiba miatt, hiszen megfelelő tisztítás és karbantartás nélkül nem garantálható akár egyetlen készülék esetében sem, hogy üzembiztos marad. Az egészen biztos, hogy a hiba olyankor jelentkezik leggyakrabban, amikor a legnagyobb igénybevételnek van kitéve a készülék, vagyis télen, a legnagyobb hidegben...

Elektromos hiba

A másik oka, hogy "elmegy a fűtésünk" az, hogy valamilyen elektromos hiba lép fel. Ilyenkor ellenőrizni kell a vezetékek állapotát és a bekötések helyét, a készüléket áramtalanítsuk, hogy az esetleges zárlatokat megelőzzük ezzel. 

Valószínűleg nem kell hangsúlyoznunk, hogy bármilyen feltételezhető elektronikai meghibásodás esetén mennyire fontos szakértő segítséget igénybe venni. Egy elektronikai meghibásodás akár tűzet is okozhat, ha elavult készülékünk öreg, elvékonyodott vezetékei a folyamatos terhelés miatt összeolvadnak, akkor komoly gondok keletkezhetnek. Bár legtöbb esetben az automatát levágja, azonban ha ez mindig így lenne, akkor nem lennének elektromos hiba miatt keletkezett tűzesetek. 

Elektromos hiba
Fűtésszerelés Budapesten, garanciával

Fűtésszerelés Budapesten, garanciával

Budapest egész területén vállaljuk fűtésrendszerek javítását, garanciális, minőségi munkálattal. 

Vállaljuk bármilyen típusú fűtése helyreállítását, javítását. Mivel a fűtés alapvető és létfontosságú szükségletünk, így annak javítása gyakran nem tűr halasztást. Főleg, mivel a berendezések teher alatt adják ki a hibákat, így valószínűsíthető, hogy a legnagyobb hidegben történik a meghibásodás, ami még indokoltabbá teszi, hogy mielőbb ki legyen javítva a probléma. Bennünket hétvégén, de akár ünnepnapokon is hívhat, bejelentéstől számított akár egy órán belül a helyszínre sietünk és igyekszünk a hibát a lehető leghamarabb kijavítani. Minden általunk kivitelezett javítást garanciálisan végzünk el.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!