Fűtés karbantartás

Amennyiben nem gyullad be a konvektorban az őrláng, ha a bojler nem akar bekapcsolni, esetleg jéghideg a radiátor vagy a meghibásodott a kazán, akkor minden valószínűséggel kijelenthető, hogy Önnek egy hozzáértő tapasztalt fűtésszerelőre van szüksége

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Fűtés karbantartás Fűtés karbantartás

Fűtés karbantartás

Amennyiben nem gyullad be a konvektorban az őrláng, ha a bojler nem akar bekapcsolni, esetleg jéghideg a radiátor vagy a meghibásodott a kazán, akkor minden valószínűséggel kijelenthető, hogy Önnek egy hozzáértő tapasztalt fűtésszerelőre lesz szüksége.

A szakembert érdemes már a hiba első megjelenésekor kihívni, amikor a bojler elkezd csöpögni vagy a kazán szokatlan hangot ad ki esetleg gázszagot érezne stb. Nem érdemes halogatni a javíttatást, mert egyrészt a kis hiba könnyen nagyhibához is vezethet másrészt akár balesetveszélyes is lehet a berendezés hibás állapotban való üzemeltetése.

A felsorolt hibák könnyen megelőzhetők amennyiben fűtő berendezése rendszeres karban van tartva. Érdemes ezt a munkát megbízható, megfelelő szakképesítéssel rendelkező szakemberre bízni!

Cégünk magasan képzett, nagy szakmai múlttal, valamint több éves tapasztalattal rendelkező szakemberei otthon vannak a fűtés karbantartás és javítás területén. Válasszon minket és garantáljuk, hogy munkatársaink a lehető leghamarabb kiérkeznek Önhöz és garanciálisan elvégzik a szükséges javítási és karbantartási munkálatokat.

Hívjon minket bizalommal az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 és kérjen árajánlatot, várjuk hívását!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!