Fűtés karbantartás

Amennyiben nem gyullad be a konvektorban az őrláng, ha a bojler nem akar bekapcsolni, esetleg jéghideg a radiátor vagy a meghibásodott a kazán, akkor minden valószínűséggel kijelenthető, hogy Önnek egy hozzáértő tapasztalt fűtésszerelőre van szüksége

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Fűtés karbantartás Fűtés karbantartás

Fűtés karbantartás

Amennyiben nem gyullad be a konvektorban az őrláng, ha a bojler nem akar bekapcsolni, esetleg jéghideg a radiátor vagy a meghibásodott a kazán, akkor minden valószínűséggel kijelenthető, hogy Önnek egy hozzáértő tapasztalt fűtésszerelőre lesz szüksége.

A szakembert érdemes már a hiba első megjelenésekor kihívni, amikor a bojler elkezd csöpögni vagy a kazán szokatlan hangot ad ki esetleg gázszagot érezne stb. Nem érdemes halogatni a javíttatást, mert egyrészt a kis hiba könnyen nagyhibához is vezethet másrészt akár balesetveszélyes is lehet a berendezés hibás állapotban való üzemeltetése.

A felsorolt hibák könnyen megelőzhetők amennyiben fűtő berendezése rendszeres karban van tartva. Érdemes ezt a munkát megbízható, megfelelő szakképesítéssel rendelkező szakemberre bízni!

Cégünk magasan képzett, nagy szakmai múlttal, valamint több éves tapasztalattal rendelkező szakemberei otthon vannak a fűtés karbantartás és javítás területén. Válasszon minket és garantáljuk, hogy munkatársaink a lehető leghamarabb kiérkeznek Önhöz és garanciálisan elvégzik a szükséges javítási és karbantartási munkálatokat.

Hívjon minket bizalommal az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 és kérjen árajánlatot, várjuk hívását!

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!