Fűtés szerelés

Teljeskörűen megszereljük a különböző fűtő készülékeket Budapesten, márkától függetlenül, akár hétvégén is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Fűtés szerelés Fűtés szerelés

Fűtés szerelés

Teljeskörűen vállaljuk a fűtő készülékeknek a javítását. Gázkazánokat, gázkonvektorokat, gázbojlereket, radiátorokat és más készülékeket vállalunk javításra. Háztartási készülékeket vállalunk elsősorban. Több, mint húsz év tapasztalatával javítjuk meg a készülékeket, így biztos lehet benne, hogy jól megfogjuk szerelni a készüléket.

Ha azt tapasztalja, hogy a fűtő készüléke már nem úgy működik, mint eddig, fontos, hogy ne használja tovább és ne is próbálja meg megjavítani. Ilyekor a legfontosabb az, hogy minél hamarabb lássa egy szakember. Ilyen esetekben mindig keressen fel minket. Mi hétvégén is dolgozunk, így biztos lehet benne, hogy ellesz látva a készüléke, nem marad fűtés (és melegvíz) nélkül.

Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha fűtő készülékét meg kell szerelni. Keressen minket telefonon a +36 (20) 611 84 63 számon keresztül, de akár írhat is nekünk az info@nozo-gazkeszulek.hu email címre üzenetet. Munkanapokon 08:00 - 20:00 között keressen fel minket. Várjuk megkeresését!

Kazán javítás

Cégünk vállalja a kazán javítást. Turbós és kondenzációs kazánokat egyaránt vállalunk, régebbi és újabb típusokat is. Márka függetlenül vállaljuk a készülékeket. Kombi készülékeket is vállalunk. A javítás során először mindig felmérjük a problémát. A pontos diagnosztika után megtudjuk állapítani azt, hogy mi a probléma a készülékkel, így célirányosan tudjuk azt megjavítani.

Ha nincs esély a javításra, akkor kazán cserére van szükség. Azonban mi mindig megpróbáljuk megjavítani a kazánt. Fontos, hogyha azt látja, hogy készüléke nem működik megfelelően, akkor feltétlenül keressen fel minket. Mi gyorsan és szakszerűen ellátjuk a problémát. Keressen fel minket bizalommal. 

Fűtés szerelés
Fűtés szerelés

Fűtésszerelő Budapest

Cégünk alapvetően Budapesten vállalja a fűtésszerelési munkálatokat. Ha Ön Budapesten él, és valamelyik fűtő készüléke már nem üzemel, vagy nem úgy működik, mint eddig, akkor feltétlenül keressen fel minket. Akkor is keressen fel minket, hogyha nem biztos abban, hogy hol van a hiba, mi biztos, hogy megfogjuk találni. 

Fűtésszerelés árak

A fűtésszerelésnek az ára mindig attól függ, hogy milyen készülékről van szó és mi a probléma. Mivel sokféle eset van, így nehéz lenne megmondani előre, hogy milyen összeggel kell számolni. Árak tekintetében kérjük keressen fel minket telefonon, ott megtudjuk beszélni a részleteket.

Kazán csere

Cégünk természetesen vállalja a kazán cserét, az új kazán bekötését, a kazán kivitelezést. Jó ötlet a régi kazánt lecserélni egy kondenzációs kazánra, mivel ezek az újabb fajta kazánok sokkal jobbak. Életvédelmi szempontból biztonságosabbak, valamint környezetvédelmi szempontból kevésbé károsak, mint a régi kazánok. 

Cégünk vállalja a kazán cserét. Elszállítjuk a régi kazánt, és bekötjük az új kazánt. A bekötésre mi adunk egy év beszerelési garanciát. Ha szeretne új kazánt, akkor keressen fel minket, hiszen mi már a kapcsolat felvételt követő napon ki is tudunk szállni akár. Kérjük keressen fel minket bizalommal!

Fűtés szerelés

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!