Központi fűtés javítás

Cégünk vállalja a központi fűtésrendszereknek a javítását. Azonnali segítséget nyújtunk, hétvégén is dolgozunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Központi fűtés javítás Központi fűtés javítás

Központi fűtés javítás

Cégünk vállalja a központi fűtésrendszereknek a javítását. Legyen szó kazán problémáról, vagy radiátor problémáról, minket keressen fel. Beazonosítjuk a problémát, és helyileg megoldjuk azt. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a gáz-, és fűtésszerelésben.

Bármikor felhívhat minket 08:00 - 20:00 között, akár hétvégén is. Időpontot kérhet tőlünk online és telefonon is. Elérhetőségeink a +36 (20) 611 84 63 telefonszám, valamint az info@nozo-gazkeszulek.hu email cím. A javítás során kiszállási díjat elengedjük, miután elvégeztük a feladatot. Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy bármilyen probléma van vagy a gázkazánnal, vagy a radiátorral, akkor ne használja a továbbiakban. Ha központi fűtés rendszerét szeretné megjavítani, vagy a szivattyút szeretné cseréltetni, vagy azt látja, hogy a rendszer valamelyik pontján folyik, akkor mindenképpen keressen fel minket.

Ne is próbálja meg egyedül megoldani a problémát. Ha azt tapasztalja, hogy valamilyen probléma van a központi fűtéssel, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Várjuk hívását!

Ajánlatkérés

Radiátor szerelés

Ha radiátorával bármilyen problémát tapasztal, akkor keressen fel minket. Probléma lehet, hogyha a radiátor nem fűt (alul / felül / alul-felül egyaránt), szokatlan hangot ad ki, csepeg, vagy szivárog. Vannak olyan problémák, amelyeket egyszerűen lehet orvosolni, például a légtelenítés, azonban vannak más jellegű problémák is, mint például a szelep csere.

Ha bármilyen problémát tapasztal, akkor feltétlenül minket keressen fel. Több, mint húsz év szakmai tapasztalattal könnyedén megtudjuk oldani a radiátor problémákat. Családi házakban, társasházakban, panellakásokban is vállaljuk a radiátoroknak a szerelését. 

Központi fűtés javítás
Központi fűtés javítás

Kazán szerelés

Turbós gázkazánok és kondenzációs gázkazánok szerelését egyaránt vállaljuk. A kazánoknál nagyon fontos, hogy mindig szakemberek nyúljanak hozzá, hiszen ezek a gáz miatt veszélyes üzemek. Ezért mindenképp szakembert hívjon ki a kazánhoz, hogyha problémát tapasztal. A kazán szerelés során mindig arra törekszünk, hogy a lehetőleg újra jó legyen a készülék.

Új kazán beszerelés

Azonban vannak olyan esetek, amikor egy új kazán beszerzése olcsóbb, illetve olyan is van, amikor már menthetetlen a meglévő kazán, így újat kell beszerezni. Mi ebben is rendelkezésre állunk, vállaljuk egy új kazánnak a bekötését. De mindenekelőtt megpróbáljuk a tőlünk telhető legtöbbet megtenni a kazánért. Hívjon minket bizalommal!

Fűtésrendszer karbantartás

A fűtésrendszereknek a karbantartása rendkívül fontos. A karbantartással meg lehet előzni az olyan problémákat, mint a készülékeknek az idő előtti meghibásodása. A karbantartás során a szakember alaposan megvizsgálja a készüléket ezt követően pedig, ha szükséges, akkor tisztít is benne.

A karbantartásnak az ára töredéke a javításnak az árának, ráadásul ez egy előre tudható esemény, nem ér senkit sem váratlanul. A rendszeresen karbantartott készülékeknek hosszabb az élettartama, valamint megbízhatóbb a működésük. A karbantartásnak évente egyszer kell megtörténnie, és gyorsan meg is történik. Hívjon minket bizalommal.

Központi fűtés javítás

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!