Központi fűtés javítás

Cégünk vállalja a központi fűtésrendszereknek a javítását. Azonnali segítséget nyújtunk, hétvégén is dolgozunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Központi fűtés javítás Központi fűtés javítás

Központi fűtés javítás

Cégünk vállalja a központi fűtésrendszereknek a javítását. Legyen szó kazán problémáról, vagy radiátor problémáról, minket keressen fel. Beazonosítjuk a problémát, és helyileg megoldjuk azt. Szakembereink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a gáz-, és fűtésszerelésben.

Bármikor felhívhat minket 08:00 - 20:00 között, akár hétvégén is. Időpontot kérhet tőlünk online és telefonon is. Elérhetőségeink a +36 (20) 611 84 63 telefonszám, valamint az info@nozo-gazkeszulek.hu email cím. A javítás során kiszállási díjat elengedjük, miután elvégeztük a feladatot. Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy bármilyen probléma van vagy a gázkazánnal, vagy a radiátorral, akkor ne használja a továbbiakban. Ha központi fűtés rendszerét szeretné megjavítani, vagy a szivattyút szeretné cseréltetni, vagy azt látja, hogy a rendszer valamelyik pontján folyik, akkor mindenképpen keressen fel minket.

Ne is próbálja meg egyedül megoldani a problémát. Ha azt tapasztalja, hogy valamilyen probléma van a központi fűtéssel, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Várjuk hívását!

Ajánlatkérés

Radiátor szerelés

Ha radiátorával bármilyen problémát tapasztal, akkor keressen fel minket. Probléma lehet, hogyha a radiátor nem fűt (alul / felül / alul-felül egyaránt), szokatlan hangot ad ki, csepeg, vagy szivárog. Vannak olyan problémák, amelyeket egyszerűen lehet orvosolni, például a légtelenítés, azonban vannak más jellegű problémák is, mint például a szelep csere.

Ha bármilyen problémát tapasztal, akkor feltétlenül minket keressen fel. Több, mint húsz év szakmai tapasztalattal könnyedén megtudjuk oldani a radiátor problémákat. Családi házakban, társasházakban, panellakásokban is vállaljuk a radiátoroknak a szerelését. 

Központi fűtés javítás
Központi fűtés javítás

Kazán szerelés

Turbós gázkazánok és kondenzációs gázkazánok szerelését egyaránt vállaljuk. A kazánoknál nagyon fontos, hogy mindig szakemberek nyúljanak hozzá, hiszen ezek a gáz miatt veszélyes üzemek. Ezért mindenképp szakembert hívjon ki a kazánhoz, hogyha problémát tapasztal. A kazán szerelés során mindig arra törekszünk, hogy a lehetőleg újra jó legyen a készülék.

Új kazán beszerelés

Azonban vannak olyan esetek, amikor egy új kazán beszerzése olcsóbb, illetve olyan is van, amikor már menthetetlen a meglévő kazán, így újat kell beszerezni. Mi ebben is rendelkezésre állunk, vállaljuk egy új kazánnak a bekötését. De mindenekelőtt megpróbáljuk a tőlünk telhető legtöbbet megtenni a kazánért. Hívjon minket bizalommal!

Fűtésrendszer karbantartás

A fűtésrendszereknek a karbantartása rendkívül fontos. A karbantartással meg lehet előzni az olyan problémákat, mint a készülékeknek az idő előtti meghibásodása. A karbantartás során a szakember alaposan megvizsgálja a készüléket ezt követően pedig, ha szükséges, akkor tisztít is benne.

A karbantartásnak az ára töredéke a javításnak az árának, ráadásul ez egy előre tudható esemény, nem ér senkit sem váratlanul. A rendszeresen karbantartott készülékeknek hosszabb az élettartama, valamint megbízhatóbb a működésük. A karbantartásnak évente egyszer kell megtörténnie, és gyorsan meg is történik. Hívjon minket bizalommal.

Központi fűtés javítás

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!