Fűtés javítás

Vállaljuk a fűtő készülékeknek a teljeskörű szerelését. Akár hétvégén is megszereljük a készüléket, Budapesten.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Fűtés javítás Fűtés javítás

Fűtés javítás

Cégünk vállalja a fűtő készülékeknek a teljeskörű javítását. Vállaljuk a fűtő rendszereket, tehát a gázkazánokat, gázbojlereket, gázkonvektorokat, radiátorokat és más készülékeket is. Bármilyen háztartási készüléket vállalunk. Több, mint húsz év tapasztalatával javítjuk meg a készülékeket, így biztos lehet benne, hogy jól megfogjuk szerelni a készüléket.

Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy készüléke nem működik, akkor ne használja tovább, mivel balesetveszélyes lehet. Ha meghibásodik a készüléke, akkor a legtöbb esetben nincs se fűtés, se melegvíz. Ez nagy probléma, így ilyenkor jobb, hogyha minél hamarabb felkeres minket. Mi hétvégén is dolgozunk, így bármikor megtudjuk javítani a készülékét.

Ha szeretné, hogy készüléke minél hamarabb megjavuljon, akkor keressen fel minket bizalommal. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 84 63 számon keresztül, de akár írhat is nekünk az info@nozo-gazkeszulek.hu email címre üzenetet. Munkanapokon 08:00 - 20:00 között keressen fel minket. Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

Kazán javítás

Cégünk vállalja a kazánoknak a megjavítását. Mindenféle kazánt vállalunk, régebbit és újabbat is, turbóst és kondenzációst. Természetesen kombi készülékeket is vállalunk. Először mindig megvizsgáljuk, hogy mi a konkrét problémája a készüléknek. Ha felállítottunk egy pontos diagnosztikát, akkor felvázoljuk Önnek, hogy milyen lehetőségeink vannak.

Mindenféleképpen megpróbáljuk megjavítani a készülékét, azonban, ha nincs lehetőség a javításra, akkor felajánljuk a cserének a lehetőségét. De mindenképp megpróbáljuk a legjobb tudásunk szerint megjavítani a készüléket. Ha úgy látja, hogy a kazánja nem működik megfelelően, akkor ne használja addig a készüléket, amíg mi ki nem érünk Önhöz. 

Fűtés javítás
Fűtés javítás

Fűtésszerelő Budapest

Cégünk a fűtésszerelést Budapesten vállalja. Ha Ön Budapesten él, és bármilyen fűtéskészülékével probléma van akkor feltétlenül minket keressen fel. A lehetőségekhez képest minél hamarabb kiszállunk és teljeskörűen megjavítjuk a készülékét. Egyeztessen velünk időpontot.

Fűtésszerelés árak

A fűtésszerelésnek az ára mindig attól függ, hogy pontosan milyen készülékről van szó, milyen paraméterekkel rendelkezik, és mi a pontos meghibásodás. Ha felhív minket akkor tudunk beszélni a részletekről, azonban pontos árat már csak a helyszínen tudunk Önnek mondani.

Kazán csere

Ha kazán cserére kerül sor, akkor természetesen számíthat ránk, vállaljuk a kazán cserét. A modern kazánok, mint például a kondenzációs kazánok már rendkívül keveset fogyasztanak, így idővel visszahozzák az árukat. Egy előzetes felmérés során felmérjük az otthonát, és segítünk kiválasztani a tökéletes készüléket.

Mi elszállítjuk a régi készüléket is és bekötjük az új készüléket is. A bekötésre természetesen adunk garanciát, egy évet. Hívjon fel minket, hiszen akár már másnap kitudunk Önhöz szállni és elkezdhetjük a felmérést. Hívjon minket bizalommal.

Fűtés javítás

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!