Fűtésszerelő Budapest

Budapesten vállalják fűtésszerelőink a különböző fűtő készülékeknek a teljeskörű megjavítását márkától függetlenül.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Fűtésszerelő Budapest Fűtésszerelő Budapest

Fűtésszerelő Budapest

Vállalatunk vállalja a fűtőberendezéseknek a megjavítását. Széles szolgáltatási palettánknak az egyik része a fűtésszerelés, így természetesen vállaljuk a különböző kazánokat, konvektorokat, radiátorokat, bojlereket. Márka és állapot függetlenül vállaljuk a készülékeket javításra. Turbós és kondenzációs kazánokat egyaránt vállalunk.

A fűtő készülékek esetében nagyon fontos, hogyha azt látja, hogy nem működik megfelelően, akkor ne használja tovább, mivel veszélyes lehet. Hibásan működő készülékek esetén fontos, hogy minél hamarabb felkeressen egy szerelőt. Nálunk több szakképzett fűtésszerelő dolgozik, így biztosítani tudjuk azt, hogy tökéletesen meg lesz szerelve a készülék.

Több, mint húsz év szakmai tapasztalattal vállaljuk a fűtésszerelést Budapesten. Kérjük keressen fel minket, ezt megteheti munkanapokon 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, vagy akár üzenetet is írhat nekünk az info@nozo-gazkeszulek.hu email címre. Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

Radiátor szerelés

Cégünk vállalja a radiátoroknak a teljeskörű szerelést. Mindenfajta kialakítású radiátort vállalunk, így a régebbi és újabb készülékeket is. Központi fűtéses, távhős és más fűtési rendszerrel ellátott otthonokban is vállaljuk a szerelést. A radiátoroknál a problémáknak elég széles spektruma van, vannak nagyon könnyen és egyszerűen megoldható feladatok, azonban vannak nehezebb feladatok is.

Közel húsz év tapasztalatával könnyedén megtudjuk szerelni a radiátorokat, legyen azoknak bármilyen problémája. Kérjük keressen minket fel, és mi teljeskörűen ellátjuk a radiátorát. Ha szükséges, akkor radiátort cserélünk is. Hívjon minket. 

Fűtésszerelő Budapest
Fűtésszerelő Budapest

Fűtésszerelés ára

Az ár mindig attól függ egy fűtésszerelés során, hogy milyen készülékről beszélünk, mi a pontos márka és típus, mennyi idős a készülék, stb. Többféle információt kell tudni ahhoz, hogy árat lehessen mondani. A pontos árat a helyszínen tudjuk megmondani, de ha felhív minket akkor már tudunk a részletekről beszélni. Keressen minket bizalommal.

Kazán javítás

Vállaljuk a gázkazánoknak a javítását. Turbós és kondenzációs kazánokat egyaránt vállaljuk szerelésre. Kombi készülékeket is vállaljuk, márkától és állapottól függetlenül. Fontos, hogyha azt látja, hogy a kazánja meghibásodott, akkor ne használja tovább. Ilyenkor keressen fel minket bizalommal minél hamarabb.

Kazán csere

Cégünk nem csak a kazánoknak a megjavítását vállalja, hanem a kazánoknak a cseréjét is. Ha a régi kazánját szeretné már lecserélni, vagy az meghibásodott és úgy látjuk, hogy sokkal jobban megéri egy újat beszerelni, akkor természetesen vállaljuk ezt a feladatot. 

A kazán csere során a régi készüléket természetesen elszállítjuk. A beszerelésre mi egy év garanciát adunk. A kazán csere során mindig van egy előzetes felmérés, amely során megnézzük, hogy milyen kazán lenne a legalkalmasabb az otthonába. Kérjük ezzel kapcsolatban keressen fel minket telefonon.

Fűtésszerelő Budapest

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!