Fűtés csere

Kilyukadt vagy csöpög, nem úgy fűt radiátora, mint régen, esetleg nagyobbra, szebbre vagy korszerűbbe szeretné azt cseréltetni? Állunk az Ön szíves rendelkezésére és kollégáink, ha szükséges helyszíni szereléssel megoldják a radiátor cseréjét.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Fűtés csere Fűtés csere

Fűtés csere

Kilyukadt vagy csöpög, nem úgy fűt radiátora, mint régen, esetleg nagyobbra, szebbre vagy korszerűbbe szeretné azt cseréltetni? Állunk az Ön szíves rendelkezésére és kollégáink, ha szükséges helyszíni szereléssel megoldják a radiátor cseréjét vagy javítását. A felsorolt problémák megoldását mindenképp érdemes megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberre bízni! Cégünk szakképzett és nagy szakmai múlttal rendelkező szakemberei állnak az Ön rendelkezésére!

Amennyiben lecsökkenne a nyomás a fűtésrendszerben a lehető leggyorsabban elvégezzük a hiba helyének lokalizálását és azonnal neki is állunk a hiba javításának.

A felsorolt problémák könnyen megelőzhetők az évenkénti legalább egyszeri felülvizsgálattal, valamint karbantartással, amelyet a fűtésszezon megkezdése előtt ajánlott elvégeztetni, hogy a szükséges radiátor átmosás vagy csere munkálatai befejeződjenek már a hideg időjárás beállta előtt!

Hívjon minket bizalommal az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63, munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között és szakembereink a legrövidebb időn belül, állnak az Ön rendelkezésére.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!