Gázkészülék beépítés

Legyen szó új gázkészülék beépítésről vagy cseréről, minden esetben meg kell azoknak felelniük különböző szigorú biztonsági előírásoknak! A saját és családtagjaink egészségének megóvása érdekében nem érdemes egyedül megpróbálkozni ezzel a feladattal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék beépítés Gázkészülék beépítés

Gázkészülék beépítés

Legyen szó új gázkészülék beépítésről vagy cseréről, minden esetben meg kell azoknak felelniük különböző szigorú biztonsági előírásoknak! A saját és családtagjaink egészségének megóvása érdekében nem érdemes egyedül megpróbálkozni ezzel a feladattal bármiféle szakképesítés nélkül, mert egy hibásan bekötött készülék nem csak baleset, hanem akár életveszélyes is lehet!

Bármilyen berendezésről is van szó, kizárólag megfelelő szakképzettséggel rendelkező megbízható, tapasztalt szakemberrel végeztessük el a gázkészülék beépítési munkáit.

Bízza cégünk szakképzett, nagy szakmai múlttal és munkatapasztalattal rendelkező szakembereire gázkészülékének biztonságos és szakszerű, minden szigorú előírásnak megfelelő, biztonságos beépítését és beüzemelését!

Munkatársaink a helyszíni felmérés során ellenőrzik a gáz biztonságos beépítését a kéményseprő szakvéleményét, az érintésvédelmet a hideg és melegvíz, valamint a fűtés beépítését annak érdekében, hogy a gázkészülék ne károsodhasson.

Hívjon minket bizalommal az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 és szakembereink a legrövidebb időn belül, állnak az Ön rendelkezésére.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!