Gázkészülék szerelő

Nem kapcsol be a gázkészülék? Esetleg már nem úgy fűt mint régen? Bármilyen gázkészülékről is van szó annak szerelését, karbantartását vagy javítását csak olyan szakemberek végezhetik el, akik a rendelkeznek a megfelelő hivatalos engedéllyel.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék szerelő Gázkészülék szerelő

Gázkészülék szerelő

Nem kapcsol be a gázkészülék? Esetleg már nem úgy fűt mint régen? Bármilyen gázkészülékről is van szó annak szerelését, karbantartását vagy javítását csak olyan szakemberek végezhetik el, akik a rendelkeznek a megfelelő hivatalos engedéllyel, valamint szakképesítéssel.

Cégünk munkatársai hivatalos minősítéssel és nagy szakmai múlttal rendelkeznek ezen a területen és megvan minden tudásuk ahhoz, hogy minden előírást betartva szakszerűen járjanak el minden gázkészülék szerelés, javítás vagy karbantartás esetén.

Ha ön egy gázkészülék szerelés, javítás, csere vagy felújítás előtt áll, állunk az Ön rendelkezésére, de akkor is számíthat segítségünkre, ha egy új gázkészülék beépítésére lenne szüksége kivitelezéssel! Kedvező áron és garanciálisan vállaljuk minden gázkészülék szerelési munkát Budapesten és Pest megyén belül.

Hívjon ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63, munkanapokon 08:00 - 20:00 vagy írjon nekünk az alábbi email címünkre info@nozo-gazkeszulek.hu, és tapasztalt szakembereink a lehető legrövidebb idő alatt állnak a az Ön rendelkezésére!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!