Gázkonvektoros fűtés

Bár sokak szerint a gázkonvektoros fűtés már a múlté, de tekintve a közel 3 millió használatban levő gázkonvektort, ezt közel sem mondhatjuk. Gázkonvektoros fűtésének szerelési, karbantartási, javítási munkáihoz hívjon bennünket, nem okozunk csalódást!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázkonvektoros fűtés Gázkonvektoros fűtés

Gázkonvektoros fűtés előnyei, alkalmazása

A gázkonvektoros fűtésnek számos előnye van, ami miatt modern változatát előszeretettel alkalmazzák a mai napig is. A gázkonvektor is takarékos megoldásnak számít, hiszen a lakás helyiségei külön fűthetők vele, a légteret igen gyorsan befűti. Kis alapterületű, alacsony hőigényű lakások ideális fűtése.

Minden gázkészülék esetén alapvető fontosságú az éves rendszerességgel történő karbantartás. A karbantartás során a szerelő kitisztítja a készüléket és ellenőrizi az alapvető biztonsági funkciókat. A rendszeres karbantartással a váratlan kiadásokat és a kellemetlen helyzeteket is elkerülhetők. Mindössze pár ezer forintos kiadást jelent egy általános tisztítás és vizsgálat, de akár több tízezer forintos javítási költség is megelőzhető ezzel.

Az időszakos karbantartások eredményeként akár évtizedekig is szolgálhatja Önt a kiválasztott gázkonvektor.

Ajánlatkérés

Új gázkonvektor beszerzése, szerelése

Előfordulhat azonban, hogy a rendszeres karbantartások ellenére is eljár az idő a gázkonvektor felett, és javítása nem gazdaságos. Ilyenkor érdemes új készülékre beruházni. Szintén új gázkonvektor vásárlására adhat okot, ha a jövőben energiamegtakarítást kíván elérni. A mai új, modern készülékek csendesebben, biztonságosabban és kevesebb energiafelhasználással üzemelnek, mint elődjeik.

Új gázkonvektor vásárlása előtt is állunk rendelkezésre! Tapasztalatunkkal, tudásunkkal segítünk a legjobb döntést hozni.

Tapasztalt szerelőink a gázkonvektor cseréjét, az új készülék felszerelését, beüzemelését szakszerűen, rövid idő alatt elvégzik.

Gázkonvektoros fűtés
Gázkonvektoros fűtés

A gázkonvektoroknál leggyakrabban fellépő meghibásodások

Mint minden készüléknél, a gázkonvektoroknál is előfordulhatnak meghibásodások.  A gázkonvektorokra jellemző, hogy nagy teljesítmény közben mennek tönkre, tehát leginkább télen, a fűtési szezonban.

Mivel ebben az időszakban mindenki a lehető legrövidebb ideig szeretne fűtés nélkül maradni, fontos a javítás mielőbbi elvégzése.

Bármilyen hiba is jelentkezik gázkonvektoránál, mindig kérje szakember segítségét, nélküle soha ne kezdje el megjavítani a készüléket! 

Gyakori problémák

Gázszag árad: ebben az esetben ne indítsa el a készüléket, zárja el a gázcsapot! Ebben az esetben meghibásodhatott egy tömítő vagy eltörhetett valamelyik cső.

Nincs szikra: kontakthiba léphetett fel.

Nem gyullad be a láng, a folyton gyújtóláng elalszik, nem egyenletes a láng: ez mind dugulásra, eltömődésre vezethető vissza. Esetleg termomágneses meghibásodás vagy a vezérlő hibája is okozhatja a problémát.

A készülék nem fűt eléggé, vagy nem szabályozható: tönkremehetett a szabályzó vagy a termosztát hibásodott meg.

Ne feledje! Biztonsága érdekében mindig hívjon szakembert!

Gázkonvektoros fűtés
Gázkonvektoros fűtés

Keressen minket!

Rövid időn belül felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy mielőbb megjavítsuk gázkonvektorát, hogy a legkevesebb ideig kelljen fűtés nélkül maradnia.

Gázkonvektorok szerelését, karbantartását, javítását egyaránt szakszerűen, megbízhatóan végzik el kollégáink. Szakembereink nagy tapasztalttal rendelkeznek, munkájuk igényes, gyors. A szakszerűség, a precíz munkavégzés és a megbízhatóság egyaránt jellemzi munkájukat, melyre garanciát is vállalunk!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!