Kazán fűtés javítás

Cégünk vállalja a kazán készülékeknek a javítását. Minden típusú készüléket vállalunk, kondenzációst és nem kondenzációst is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Kazán fűtés javítás Kazán fűtés javítás

Kazán fűtés javítás

Cégünk vállalja a kazánoknak a javítását. Turbós és kondenzációs kazánoknak a javítását vállaljuk, márkától függetlenül, kombi készülékeket is. A javítás mellett vállaljuk a cserét is. Ha azt tapasztalja, hogy a kazánjával probléma van, akkor fontos, hogy ne használja tovább. Egy hibásan működő kazán akár komoly problémákat is tud okozni, veszélyes is lehet.

Több, mint húsz év szakmai tapasztalattal rendelkezünk, így biztosíthatjuk Önt afelől, hogy a szakembereink megfogják tudni javítani a kazánját. Ha nem tudja, hogy mi a baja a kazánjának, vagy egyáltalán nem is biztos abban, hogy egyáltalán a kazánnal van a probléma, akkor keressen fel minket.

Mi a professzionális felszereltségünknek és tapasztalatunknak hála megtudjuk állapítani, hogy mi a probléma a kazánnal. A diagnosztika után felvázoljuk a lehetőségeket, és neki kezdünk a javításnak. Rutinos és tapasztalt szerelőink hamar megoldják a problémát. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha probléma van a kazánnal. Hívjon minket a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@nozo-gazkeszulek.hu email címre levelet. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Cirkó szerelés ára

A cirkó szerelésnek az ára mindig attól függ, hogy milyen készülékről van szó és mi a konkrét probléma. Ha tudjuk a részleteket, akkor tudunk árat is mondani. Tudnunk kell, hogy pontosan milyen készülékről van szó és milyen hibákat mutat a készülék, valamint még azt is kell tudnunk, hogy hány éves készülékről van szó és hányszor volt karbantartva az elmúlt években.

Pontos árat helyszínen tudunk mondani. További információékért kérjük keressen fel minket telefonon. 

Kazán fűtés javítás
Kazán fűtés javítás

Gázkészülék javítás

A gázkazánok mellett vállalunk további gázkészülékeket javításra. Például más fűtő készülékeket, mint a gázkonvektor, vagy a gázbojler. A gázkészülékek esetén nagyon fontos, hogy mindig szakember nyúljon hozzájuk. Ezek veszélyes üzemek, így elengedhetetlen a rutinos, tapasztalt és papírokkal rendelkező szerelőnek a munkája. Ha bármilyen problémát tapasztal bármelyik gázkészülékével, akkor minket keressen fel.

Bojler javítás

Ha azt tapasztalja, hogy gázbojlere nem működik megfelelően hívjon minket. Nem megfelelő működésre adhat okot, hogyha nem fűti fel rendesen a vizet, rendszeresen kikapcsol, egyáltalán nem fűti fel a vizet, ha szokatlan hangot ad, vagy ha elkezd csöpögni belőle a víz. Fontos, hogy hibásan ne használja a készüléket. Minden esetben keressen fel minket és mi a lehető leghamarabb megoldjuk a problémáját. Hívjon minket bizalommal.

Kazán csere

Cégünk vállalja a kazánoknak a cseréjét is. A mai modern kazánoknak már sokkal jobb a teljesítményük, így összeségében többet lehet velük spórolni egy fűtési szezon alatt. Ha szeretné lecserélni a kazánt, akkor keressen fel minket. Mi segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb készüléket.

A régi készüléket elvisszük, az újat bekötjük, és egy év beszerelési garanciát is adunk. Általában már a kapcsolat felvételt követő napon kitudunk szállni otthonába. Egy megelőző felmérés során megnézzük, hogy milyen kazán lenne a legjobb választás otthonában, javaslunk egy készüléket. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogyha kazánt szeretne cserélni.

Kazán fűtés javítás

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!