Fűtéskorszerűsítés

Budapesten vállaljuk a fűtéskorszerűsítést családi házakban és társasházakban egyaránt. Kondenzációs kazán beszerelését vállaljuk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Fűtéskorszerűsítés Fűtéskorszerűsítés

Fűtéskorszerűsítés

A mai lakások nagyrészében elavult a fűtés és a melegvíz ellátó rendszer. Ez jelentős energiaveszteséggel jár, többlet költséggel, valamint káros anyag kibocsájtással. Az otthonok korszerűsítésre többféle pályázatot is lehet találni az interneten, ezeket érdemes megpályázni.

Hosszú távon a fűtéskorszerűsítésnek az ára megtérül mindamellett, hogy a házban lévő készülék sokkal biztonságosabb lesz, és környezetvédelmi szempontból is jobb lesz. A fűtéskorszerűsítés sokféleképpen történhet meg, például egy kondenzációs kazán beszerelésével, vagy hőszivattyú beszerelésével.

A fűtéskorszerűsítésnél elengedhetetlen a helyszíni szemle, amely során felmérjük az otthont, és megnézzük, hogy milyen készülékre van szükség. Ha kazán cseréről van szó, akkor a régi készüléket elszállítjuk, az új készüléket bekötjük és egy év beszerelési garanciát adunk. Kérjük keressen fel minket bizalommal. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon keresztül, de akár üzenetet is írhat nekünk az info@nozo-gazkeszulek.hu email címre. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Fűtéskorszerűsítés kondenzációs kazán

A fűtéskorszerűsítésnek az egyik módja a kondenzációs kazán beszerelése. A kondenzációs kazánok nagyobb hatásfokkal rendelkeznek, mint a régebbi típusú kazánok. A kondenzációs eljárás miatt sokkal jobban tudja hasznosítani az energiát, így rendkívül nagy összegeket lehet spórolni.

Ráadásul a kondenzációs kazánok mivel zárt égésterűek, így az egészségre és az életre nem jelentenek veszélyt, biztonságos készülékek. Környezetvédelmi szempontból is kedvezőek, hiszen kevesebb gázt égetnek el, mint korábbi társaik, valamint a füstgáz hőmérséklete is alacsonyabb, ami kiérkezik a szabadba, valamint itt nem történik meg az, hogy a kéményre kicsapódik egy savas anyag. A kondenzációs kazán minden szempontból jó választás, ha fűtést szeretne korszerűsíteni, akkor érdemes a kazánnal kezdeni. 

Fűtéskorszerűsítés
Fűtéskorszerűsítés

Fűtéskorszerűsítés árak

A fűtéskorszerűsítésnek az ára sok mindentől függ. Ez egy rendkívül egyénre szabott dolog, nagyon sok mindentől függ, hogy mennyibe kerül. Itt mindenképp szükség van arra, hogy elvégezzünk egy helyszíni felmérést. Ezen a helyszíni felmérésen alaposan megvizsgáljuk az otthonát, megnézzük, hogy milyen adottságai vannak, és hogyan lehetne a legjobban kivitelezni a fűtéskorszerűsítést.

Ha szeretné megtudni, hogy mennyibe fog kerülni a fűtéskorszerűsítés, akkor keressen fel minket bizalommal. Egyeztetünk egy időpontot, elvégezzük a helyszíni szemlét, és megmondjuk, hogy mennyibe fog kerülni a korszerűsítés. Hívjon minket bizalommal. 

Fűtéskorszerűsítés Budapest

Cégünk alapvetően Budapesten vállalja a munkálatokat. Ha Budapesten él, és szeretne fűtéskorszerűsítést, akkor mindenképp velünk vegye fel a kapcsolatot. A kapcsolat felvételt követően akár már másnap is kitudunk Önhöz szállni. Hívjon fel minket bizalommal.

Fűtéskorszerűsítés társasházban

A társasházakban gyakori probléma az, hogy a fűtés drága, erre jó megoldás lehet a fűtéskorszerűsítés. A fűtéskorszerűsítés során le kell cserélni a kazánokat a fentebb olvasható kondenzációs kazánra. A társasházak esetében nem egy ember dönt, így ilyen esetekben mindig össze kell hívni a lakógyűlést. Ha a lakásokban külön van kazán, akkor erre nincs szükség akkor, hogyha a kémény megfelelő egy kondenzációs kazánhoz. A fűtés számla csökkentésére további módok a szigetelés, valamint a termosztatikus radiátor szelepek.

Ha társasházban él, és szeretne fűtéskorszerűsítést akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Telefonon a +36 (20) 611 8463 számon vagyunk elérhetőek, de akár emailt is írhat nekünk. Az üzeneteket az info@nozo-gazkeszulek.hu email címre várjuk. Keressen minket bizalommal.

Fűtéskorszerűsítés

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés