Fűtéskorszerűsítés

Budapesten vállaljuk a fűtéskorszerűsítést családi házakban és társasházakban egyaránt. Kondenzációs kazán beszerelését vállaljuk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Fűtéskorszerűsítés Fűtéskorszerűsítés

Fűtéskorszerűsítés

A mai lakások nagyrészében elavult a fűtés és a melegvíz ellátó rendszer. Ez jelentős energiaveszteséggel jár, többlet költséggel, valamint káros anyag kibocsájtással. Az otthonok korszerűsítésre többféle pályázatot is lehet találni az interneten, ezeket érdemes megpályázni.

Hosszú távon a fűtéskorszerűsítésnek az ára megtérül mindamellett, hogy a házban lévő készülék sokkal biztonságosabb lesz, és környezetvédelmi szempontból is jobb lesz. A fűtéskorszerűsítés sokféleképpen történhet meg, például egy kondenzációs kazán beszerelésével, vagy hőszivattyú beszerelésével.

A fűtéskorszerűsítésnél elengedhetetlen a helyszíni szemle, amely során felmérjük az otthont, és megnézzük, hogy milyen készülékre van szükség. Ha kazán cseréről van szó, akkor a régi készüléket elszállítjuk, az új készüléket bekötjük és egy év beszerelési garanciát adunk. Kérjük keressen fel minket bizalommal. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon keresztül, de akár üzenetet is írhat nekünk az info@nozo-gazkeszulek.hu email címre. Várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Fűtéskorszerűsítés kondenzációs kazán

A fűtéskorszerűsítésnek az egyik módja a kondenzációs kazán beszerelése. A kondenzációs kazánok nagyobb hatásfokkal rendelkeznek, mint a régebbi típusú kazánok. A kondenzációs eljárás miatt sokkal jobban tudja hasznosítani az energiát, így rendkívül nagy összegeket lehet spórolni.

Ráadásul a kondenzációs kazánok mivel zárt égésterűek, így az egészségre és az életre nem jelentenek veszélyt, biztonságos készülékek. Környezetvédelmi szempontból is kedvezőek, hiszen kevesebb gázt égetnek el, mint korábbi társaik, valamint a füstgáz hőmérséklete is alacsonyabb, ami kiérkezik a szabadba, valamint itt nem történik meg az, hogy a kéményre kicsapódik egy savas anyag. A kondenzációs kazán minden szempontból jó választás, ha fűtést szeretne korszerűsíteni, akkor érdemes a kazánnal kezdeni. 

Fűtéskorszerűsítés
Fűtéskorszerűsítés

Fűtéskorszerűsítés árak

A fűtéskorszerűsítésnek az ára sok mindentől függ. Ez egy rendkívül egyénre szabott dolog, nagyon sok mindentől függ, hogy mennyibe kerül. Itt mindenképp szükség van arra, hogy elvégezzünk egy helyszíni felmérést. Ezen a helyszíni felmérésen alaposan megvizsgáljuk az otthonát, megnézzük, hogy milyen adottságai vannak, és hogyan lehetne a legjobban kivitelezni a fűtéskorszerűsítést.

Ha szeretné megtudni, hogy mennyibe fog kerülni a fűtéskorszerűsítés, akkor keressen fel minket bizalommal. Egyeztetünk egy időpontot, elvégezzük a helyszíni szemlét, és megmondjuk, hogy mennyibe fog kerülni a korszerűsítés. Hívjon minket bizalommal. 

Fűtéskorszerűsítés Budapest

Cégünk alapvetően Budapesten vállalja a munkálatokat. Ha Budapesten él, és szeretne fűtéskorszerűsítést, akkor mindenképp velünk vegye fel a kapcsolatot. A kapcsolat felvételt követően akár már másnap is kitudunk Önhöz szállni. Hívjon fel minket bizalommal.

Fűtéskorszerűsítés társasházban

A társasházakban gyakori probléma az, hogy a fűtés drága, erre jó megoldás lehet a fűtéskorszerűsítés. A fűtéskorszerűsítés során le kell cserélni a kazánokat a fentebb olvasható kondenzációs kazánra. A társasházak esetében nem egy ember dönt, így ilyen esetekben mindig össze kell hívni a lakógyűlést. Ha a lakásokban külön van kazán, akkor erre nincs szükség akkor, hogyha a kémény megfelelő egy kondenzációs kazánhoz. A fűtés számla csökkentésére további módok a szigetelés, valamint a termosztatikus radiátor szelepek.

Ha társasházban él, és szeretne fűtéskorszerűsítést akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Telefonon a +36 (20) 611 84 63 számon vagyunk elérhetőek, de akár emailt is írhat nekünk. Az üzeneteket az info@nozo-gazkeszulek.hu email címre várjuk. Keressen minket bizalommal.

Fűtéskorszerűsítés

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!