Fűtésszerelés

Budapest összes kerületében vállaljuk kazánja szervizelését, cseréjét. Komplett fűtésrendszer korszerűsítését kivitelezzük tervezéssel együtt, minden általunk elvégzett munkát garanciálisan kivitelezünk. Hívjon bennünket bizalommal!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Fűtésszerelés Fűtésszerelés

Fűtésszerelés

Ki ne járt volna úgy, hogy egy hűvös ( jó esetben csak hűvös..) téli estén egyszer csak azon kapta magát, hogy hideg a radiátor. Gyors ellenőrzés a kazánon, persze, hogy ilyenkor romlik el. Szóval valószínűleg szinte mindenki megtapasztalta már azt, hogy milyen érzés egy téli estén fűtés, vagy akár meleg víz nélkül maradni. Ha még szerencsétlenebb csillagzat alatt történik az esemény, könnyen lehet, hogy ráadásul karácsony este történik ez meg velünk.  

Ilyenkor a legnagyobb a riadalom, ha hétvégén, vagy ünnepnapon történik a dolog. Kihez forduljunk, senki se dolgozik karácsony este. Azonban minket ekkor is értesíthet, és mielőbb a helyszínre sietünk. Budapest egész területén hívhat minket, bármilyen típusú gázkazán, vagy fűtésrendszer esetében szakszerű és hatékony segítséget nyújtunk. 

Ajánlatkérés

Kazánok javítása

Típustól független kazánszerelést vállalunk Budapest egész területén. Szakszerűen állítjuk helyre turbós, hagyományos, de akár kondenzációs kazánját is. Amennyiben a kazán meghibásodott, úgy azt javasoljuk, hogy ne használja tovább. Megszokott, hogy egyszer az ember újra próbálja indítani, azonban ha ekkor sem működik rendesen, akkor értesítsen minket, mert ebben az esetben valami komoly oka is lehet, ami miatt leáll.

Cégünk több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, ezért egészen biztos, hogy a helyszínre érkezésünk után pár perccel már tudni fogjuk, hogy mi a probléma. Azt igyekszünk a legjobb tudásunk szerint kijavítani, ha javítható a meghibásodás. Amennyiben nem, vagy egy régebbi készülék esetében nem éri meg a hibát javítani, akkor a kazánt cseréljük.

Kazánok javítása
Fűtéskorszerűsítés

Fűtéskorszerűsítés

Azért, hogy egy elavult kazán miatt ne járhasson így, érdemes a fűtéskorszerűsítést még azelőtt beütemezni, hogy az feladná a szolgálatot. Higgye el, nem a kellemes őszi, vagy tavaszi hőmérsékletre fogja a kazán időzíteni az öngyilkosságot, mivel a legnagyobb hidegben van a legjobban igénybe véve, így a meghibásodásnak is ekkor van a legnagyobb esélye.

Fűtésrendszer karbantartása

Akár korszerű a fűtésünk, akár nem, karbantartani szükséges. A rendszeres karbantartással megelőzhetjük a szezon közbeni meghibásodások 90%-át. Ha elavultabb kazánunk van, akkor az ellenőrzés és a karbantartás akár életbevágó is lehet. Szerencsére a kondenzációs kazánok esetében már nem kell mérgezéstől tartanunk, azonban karbantartás nélkül ezek is tönkremehetnek, vagy nem megfelelő használat mellett eljegesedhetnek akár. 

Kondenzációs gázkazán

A kondenzációs gázkazán egy új generációs berendezés, amit ha mindenki tartaná a törvényi előírásokat, már az emberek nagy részének ismernie kellene. Ugyanis Európai Uniós, de valójában világszerte meghozott törvényi döntések értelmében már csak ilyen típusú kazánok telepíthetők és a hagyományos kazánok cseréje is kötelező lenne. 

A kötelező szóra az emberek gyomra általában összerándul, azonban itt azért annyira nem borús a helyzet. Ugyanis a kondenzációs kazán egy jó dolog, hiszen rendkívül gazdaságos és költséghatékony fűtést tesz lehetővé, melyet egy hagyományos fűtés típussal sem tudunk felülmúlni.A kondenzációs gázkazán a saját maga által égéstermékként előállított hőt a saját hasznára fordítja, emiatt töredékét fogyasztja gázból az elődeinek, így rendkívül gazdaságos fűtést tesz lehetővé amellett, hogy a környezetet is hatékonyan óvjuk vele.

Kondenzációs gázkazán
Díjtalan kiszállással Budapesten

Díjtalan kiszállással Budapesten

Budapest egész területén, akár díjtalan kiszállással , garanciálisan vállaljuk kazánok, fűtésrendszerek javítását, cseréjét, vagy korszerűsítési munkálatait, a tervezéssel együtt és az éves karbantartást is ránk bízhatja.

Cégünk több mint 20 éves szakmai tapasztalattal, profi szerelőgárdával várja kedves ügyfeleit az összes kerületben. Bármilyen munkát ránk bízhat, ami a fűtéssel, vagy a kazánokkal kapcsolatos. Minden munkatársunk képzett szakember és minden általunk elvégzett munkálatra garanciát vállalunk. Hétvégén és ünnepnap is hívhat minket meghibásodás esetén.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!