Fűtés szerelő

Meghibásodott vagy karbantartásra szorult meglévő fűtésrendszere, vagy szeretné azt lecserélni esetleg korszerűsíteni? Bármilyen fűtés szerelési munkáról lenne is szó csak megfelelő képesítéssel rendelkező szakembert érdemes megbíznia!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Fűtés szerelő Fűtés szerelő

Fűtés szerelő

Meghibásodott vagy karbantartásra szorult meglévő fűtésrendszere, vagy szeretné azt lecserélni esetleg korszerűsíteni? Bármilyen fűtés szerelési munkáról lenne is szó a saját maga és családja biztonsága érdekében csak megfelelő képesítéssel rendelkező szakembert érdemes megbízni ezekkel a feladatokkal! Cégünk jól képzett nagy szakmai múlttal és több éves szakértelemmel rendelkeznek a fűtésszerelés területén, így bármilyen munkáról is lenne szó, mindig bizalommal fordulhat hozzánk!

Építkezik vagy felújít és szeretne padlófűtést az otthonába? Számíthat ránk már a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át a lehető leggyorsabban és kedvező áron! Akkor is hívhat bennünket, ha fűtésrendszere felmondta volna a szolgálatot vagy kilyukadt volna a radiátora, esetleg nem fűtene eléggé berendezése, mert szakszerű karbantartásra vagy légtelenítésre van szüksége. Minden munkánkra garanciát vállalunk!

Hívja ügyfélszolgálatunkat még ma az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 és szakembereink Budapesten és egész Pest megyében állnak az Ön rendelkezésére!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!