Gázkészülék szerviz

Cégünk Budapest összes kerületében, díjtalan kiszállással garanciális munkálatokkal vállalja márkafüggetlenül bármilyen típusú gázkészülékének javítását, akár hétvégén, vagy ünnepnapokon is.Hívjon minket bizalommal, akár 1 óra múlva ott leszünk!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék szerviz Gázkészülék szerviz

Gázkészülék szerviz

Meghibásodott gázkészüléke? Aggódik, hogy nem megfelelően működik, netán attól tart, hogy baleset-veszélyessé válhat? Sajnos nem ok nélkül, ugyanis a gázkészülékek könnyen válnak az otthon melegéért felelős hasznos berendezésből egy hiba okán akár robbanásveszélyes rémálommá. Ne kockáztasson, ha meghibásodást, vagy üzemzavart vél felfedezni, hívjon minket!

A gázkészülékek meghibásodásainak a nagy része elkerülhető lenne, ha az emberek kellően komolyan vennék az évenkénti karbantartást. Sajnos a tapasztalataink azt mutatják, hogy a legtöbb esetben a meghibásodások mögött ez áll a háttérben. Ne felejtse el évente legalább egy alkalommal alapos karbantartásnak alávetni, melyet legkésőbb egy hónappal a fűtési szezon előtt javaslunk elvégeztetni. Természetesen a karbantartási munkálatokat is vállaljuk. 

Ajánlatkérés

Márkafüggetlen szerviz

Szolgáltatásainkat mindenre kiterjedően márkafüggetlenül vállaljuk. Minden típusú és fajtájú meghibásodott gázkészülékét megjavítjuk, melyet garanciálisan végzünk el. Vállaljuk gázkazánok, kombinált gázkazánok, gázbojlerek, turbós kazánok és gázcirkók javítását is. 

Több mint 20 éves szakmai múltunknak köszönhetően nincs olyan valaha az országban  értékesített gázkészülék, amelyhez nem tudunk szakértéssel hozzányúlni, modern technológiák bevezetésekor pedig tovább képezzük magunkat, hogy állandóan a lehető legszínvonalasabb minőségű munkát tudjuk biztosítani Önnek is. 

Márkafüggetlen szerviz
Kombinált gázkazán hibaelhárítás

Gázkazánok szervizelése

Bármilyen típusú gázkazán javítását vállaljuk. Lehet az hagyományos turbós kazán, vagy kombinált, de kondenzációs készülékek esetében is minden típus hibája esetén értesíthet minket. A gázkazánok esetében a legapróbb meghibásodást is a lehető legkomolyabban kell kezelni, mert egy aprónak tűnő probléma könnyen fordulhat át akár komolyabb meghibásodásba, amely akár olyan szituációt is eredményezhet, ami már veszélyes Önökre és a környezetükben élőkre. Éppen ezért nincs olyan apró gond, amit nem kezelünk komolytalansággal, mert hiteltelen lenne egy szakember részéről.

Kombinált gázkazán hibaelhárítás

Kombinált kazánok esetében a meghibásodás nem csak a fűtést veszélyezteti, hiszen ezek a berendezések gondoskodnak otthonunk melegvíz ellátásáról is. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a segítség hamar érkezzen. Ránk sürgős beavatkozás esetén is számíthat, hiszen akár egy órán belül a helyszínre érkezünk.

Cirkószerviz 

A gázcirkók javítását nem lehet akárkire rábízni, mivel hozzáértés nélkül akár komoly kárt tehetnek a készülékben, de emellett még fontosabb talán, hogy akár baleset-veszélyes állapot állhat elő, ha egy hiba nem megfelelően van helyreállítva.

Éppen ezért rendkívül fontos, hogy csak olyan szakember nyúljon a cirkóhoz, aki profi szinten éri a dolgát, de emellett az is fontos, hogy garanciát s vállaljon az általa elvégzett munkáért. Cégünk, valamint munkatársaink is több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ezért nálunk alap, hogy minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk.

Cirkószerviz
Márkafüggetlen gyorsszerviz, akár egy órán belül

Márkafüggetlen gyorsszerviz, akár egy órán belül

Gázkészülék szerviz szolgáltatásunkat márkafüggetlenül kínáljuk, így nem kell attól tartania, hogy készülékét nem tudjuk ellátni. 

Hibabejelentés során ne felejtse el tájékoztatni az ügyfélszolgálati munkatársat arról, hogy milyen gázkészülék hibásodott meg, mert márkafüggetlen szolgáltatásunk miatt egy nap, akár 10 különböző típusú és márkájú készüléket is el kell látnunk, így nem biztos, hogy alapból magunknál hordjuk az összes készülék tartalék alkatrészeit. Segítse munkánkat azzal, hogy pontos típust ad meg, hogy mielőbb orvosolhassuk a hibát. Amennyiben gázkészüléke meghibásodik, a készüléket ne használja tovább és zárja el a gáz főcsapot lakásában. 

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!