Gázkészülék beüzemelés

Egy új gázkészülék üzembehelyezésével a saját magunk és családunk tagjai védelme érdekében nem érdemes próbálkoznunk ezzel a szaktudást igénylő feladattal, mert ha mégis megpróbálnánk azt megoldani azzal nem kis kockázatot vállalnánk fel!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék beüzemelés Gázkészülék beüzemelés

Gázkészülék beüzemelés

Egy új gázkészülék üzembehelyezésével a saját magunk és családunk tagjai védelme érdekében nem érdemes próbálkoznunk ezzel a szaktudást igénylő feladattal, mert ha mégis megpróbálnánk azt megoldani azzal nem kis kockázatot vállalnánk fel! Ezért mindenképp megfelelő engedéllyel és ezen a területen tapasztalt szakembert érdemes megbízni ezzel a munkával.

Egy rosszul beüzemelt készülék esetében nem csak kiszámíthatatlan annak működése, de még könnyen megnövelheti a szivárgás lehetőségét, amely baleset vagy akár életveszélyt is okozhat.

Bízza cégünk magasan képzett nagy szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező szakembereire gázkészülékének szakszerű és minden szigorú szabálynak megfelelő, biztonságos bekötését és beüzemelését!

A gázkészülék beüzemelése során szakembereink a berendezés kilevegőztetése után a begyújtás előtt le ellenőrzik, hogy a készüléken nincs-e szemmel látható hiba, ami a biztonságos üzemeltetést kizárja. Amennyiben mindent rendben találtak megkezdik a készülék a gyártó műszaki leírás, valamint a fő égő hőterhelés szerinti üzembehelyezését.

Hívjon bennünket az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére és kérje egyedi árajánlatunkat még ma!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!