Gázkészülék kiépítés

Bármilyen gázkészülékről is van szó gázkazán, cirkó, konvektor vagy egy tűzhely annak optimális üzemeléséhez számtalan műszaki paraméter kiszámítása szükséges. Cégünk profi szamberei vállalják gázkészülékének kiépítését garanciával.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék kiépítés Gázkészülék kiépítés

Gázkészülék kiépítés

Bármilyen gázkészülékről is van szó gázkazán, cirkó, konvektor vagy egy tűzhely annak optimális üzemeléséhez számtalan műszaki paraméter kiszámítása szükséges.

Ahhoz, hogy a kiépítés elvégzése után megtörténhessen a gázkészülék beüzemelése szigorú biztonsági előírásoknak kell annak megfelelnie, amely során a megfelelő szakértelem és tapasztalat hiányában nem lehet kizárni a balesetveszély kockázatát ezért mindenképp érdemes olyan szerelőt alkalmaznia, aki rendelkezik a megfelelő engedélyekkel és tapasztalattal a gázkészülékek területén.

Cégünk magasan képzett, valamint sok éves szakmai múlttal rendelkező szakemberei megfelelő képesítéssel rendelkeznek a gázkészülék szerelés, javítás, karbantartás, valamint a kiépítés területén.

Válasszon minket és garantáljuk, hogy munkatársaink a lehető legrövidebb idő alatt kiérkeznek Önhöz és kedvező áron, garanciálisan elvégzik a gázkészülék kiépítésével kapcsolatos munkálatokat.

Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal még ma az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63, munkanapokon {opneing} óra között és szakembereink állnak az Ön szíves rendelkezésére.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!