Gázkészülék bekötés

Bármilyen újonnan felszerelésről vagy cseréről van szó a gázkészüléket különböző szigorú biztonsági előírások betartása mellett lehet csak szakszerűen bekötni! Mindenképp érdemes a gázkészülék bekötését profi, tapasztalt szakemberekre bízni.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (70) 676 74 45Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék bekötés Gázkészülék bekötés

Gázkészülék bekötés

Bármilyen újonnan felszerelésről vagy cseréről van szó a gázkészüléket különböző szigorú biztonsági előírások betartása mellett lehet csak szakszerűen bekötni! Nem érdemes egy magánakció keretén belül a magunk és családunk tagjai biztonsága megőrzése érdekében egyedül próbálkozni ezzel a felelősségteljes feladattal, mert egy rosszul bekötött gázkészülék akár életveszélyessé is vállhat!

Ezért mindenképp érdemes a gázkészülék bekötését profi, tapasztalt szakemberekre bízni, akik az előírásoknak megfelelően elvégeznek minden szükséges munkálatot!

Bízza cégünk nagy szakmai múlttal és munkatapasztalattal rendelkező szakembereire gázkészülékének biztonságos és szakszerű, minden szigorú előírásnak megfelelő, biztonságos bekötését és beüzemelését!

Hívjon bennünket az alábbi telefonszámon: +36 (70) 676 74 45, és kérje szakembereink helyszíni felmérését, amely során személyre szabott egyedi árajánlattal állnak az Ön rendelkezésére!

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (70) 676 74 45 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
+36 (70) 676 74 45