Konvektor javítás

Ahogy szinte minden fűtési rendszerre úgy a konvektorokra is igaz, hogy a rendszeres évenkénti karbantartással nem csak biztonságos üzemelést, hanem magasabb hatékonyságot érhetünk el, hanem jelentős költségcsökkentést is ami nem elhanyagolható tény.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Konvektor javítás Konvektor javítás

Konvektor javítás

Ahogy szinte minden fűtési rendszerre úgy a konvektorokra is igaz, hogy a rendszeres évenkénti karbantartással nem csak biztonságos üzemelést, hanem magasabb hatékonyságot érhetünk el, hanem jelentős költségcsökkentést is. Ennek elmulasztása esetén a fűtési teljesítmény idővel drasztikusan lecsökkenhet, amely a rendszerbe jutó különböző szennyeződések miatt akár a konvektor meghibásodásához is vezethet.

Bármilyen javítási vagy karbantartási munkáról legyen szó a saját magunk és családunk védelme érdekében mindenképp ajánlott megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberhez fordulni, aki elvégzi a szükséges munkálatokat. Nem érdemes szakképesítés és tapasztalat nélkül egymagunk nekiállnunk a javításnak, mert azzal nem csak az egészségünket tesszük kockára, hanem még nagyobb hibát is generálhatunk.

Cégünk nagy szakmai múlttal és tekintéllyel rendelkező munkatársai, a lehető leghamarabb állnak az Ön rendelkezésére és kedvező áron, valamint garanciálisan elvégzik a konvektorok, javítását, karbantartását vagy akár annak teljes cseréjét is!

Hívjon bennünket az alábbi +36 (20) 611 84 63 telefonszámon és kérje szakembereink helyszíni felmérését, amely során személyre szabott egyedi árajánlattal állnak az Ön rendelkezésére!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!