Konvektor javítás

Ahogy szinte minden fűtési rendszerre úgy a konvektorokra is igaz, hogy a rendszeres évenkénti karbantartással nem csak biztonságos üzemelést, hanem magasabb hatékonyságot érhetünk el, hanem jelentős költségcsökkentést is ami nem elhanyagolható tény.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (70) 676 74 45Állunk
rendelkezésére!
Konvektor javítás Konvektor javítás

Konvektor javítás

Ahogy szinte minden fűtési rendszerre úgy a konvektorokra is igaz, hogy a rendszeres évenkénti karbantartással nem csak biztonságos üzemelést, hanem magasabb hatékonyságot érhetünk el, hanem jelentős költségcsökkentést is. Ennek elmulasztása esetén a fűtési teljesítmény idővel drasztikusan lecsökkenhet, amely a rendszerbe jutó különböző szennyeződések miatt akár a konvektor meghibásodásához is vezethet.

Bármilyen javítási vagy karbantartási munkáról legyen szó a saját magunk és családunk védelme érdekében mindenképp ajánlott megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberhez fordulni, aki elvégzi a szükséges munkálatokat. Nem érdemes szakképesítés és tapasztalat nélkül egymagunk nekiállnunk a javításnak, mert azzal nem csak az egészségünket tesszük kockára, hanem még nagyobb hibát is generálhatunk.

Cégünk nagy szakmai múlttal és tekintéllyel rendelkező munkatársai, a lehető leghamarabb állnak az Ön rendelkezésére és kedvező áron, valamint garanciálisan elvégzik a konvektorok, javítását, karbantartását vagy akár annak teljes cseréjét is!

Hívjon bennünket az alábbi +36 (70) 676 74 45 telefonszámon és kérje szakembereink helyszíni felmérését, amely során személyre szabott egyedi árajánlattal állnak az Ön rendelkezésére!

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (70) 676 74 45 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
+36 (70) 676 74 45