Gázkészülék csere

Amennyiben gázkészülék cserét tervez annak érdekében, hogy eltudja dönteni engedélyköteles-e vagy sem ez a művelet, mindenképp ajánlott kikérnie egy hozzáértő szakember véleményét, mert napjainkban folyamatosan frissülnek és változnak a szabályok.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék csere Gázkészülék csere

Gázkészülék csere

Amennyiben gázkészülék cserét tervez annak érdekében, hogy eltudja dönteni engedélyköteles-e vagy sem ez a művelet, mindenképp ajánlott kikérnie egy hozzáértő szakember véleményét mert napjainkban folyamatosan frissülnek és változnak a szabályok a technika fejlődésnek köszönhetően.

Ám sokan úgy gondolják, hogy teljesen felesleges ezekkel a szabályokkal foglalkozni és felesleges pénzkidobás szakembert hívni, azonban ezek a fontos és szigorú szabályok a saját magunk és családunk biztonságának megőrzése érdekében íródtak!

Az Ön gázkészülékének ideális kiválasztásában mindenképp érdemes olyan szakembert kihívni a helyszín felmérésre, aki rendelkezik a megfelelő engedélyekkel és a kivitelezést is vállalja. Általában a berendezés cseréje engedélyköteles így csak az erre jogosult gázszerelő láthatja el ezt a feladatot.

Cégünk magasan képzett, nagy szakmai múlttal rendelkező, gázkészülék cseréjére szakosodott szakemberei kedvező áron és garanciális kivitelezéssel vállalják gázkazánok cseréjét, telepítését, karbantartását, javítását, felújítását vagy akár egy új kazán beépítését már a tervezéstől.

Hívjon bennünket az alábbi +36 (20) 611 84 63 telefonszámon és kérje szakembereink helyszíni felmérését, amely során személyre szabott egyedi árajánlatot fogunk adni Önnek mindenféle rejtett költségek nélkül.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!