Gázkészülék csere

Amennyiben gázkészülék cserét tervez annak érdekében, hogy eltudja dönteni engedélyköteles-e vagy sem ez a művelet, mindenképp ajánlott kikérnie egy hozzáértő szakember véleményét, mert napjainkban folyamatosan frissülnek és változnak a szabályok.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék csere Gázkészülék csere

Gázkészülék csere

Amennyiben gázkészülék cserét tervez annak érdekében, hogy eltudja dönteni engedélyköteles-e vagy sem ez a művelet, mindenképp ajánlott kikérnie egy hozzáértő szakember véleményét mert napjainkban folyamatosan frissülnek és változnak a szabályok a technika fejlődésnek köszönhetően.

Ám sokan úgy gondolják, hogy teljesen felesleges ezekkel a szabályokkal foglalkozni és felesleges pénzkidobás szakembert hívni, azonban ezek a fontos és szigorú szabályok a saját magunk és családunk biztonságának megőrzése érdekében íródtak!

Az Ön gázkészülékének ideális kiválasztásában mindenképp érdemes olyan szakembert kihívni a helyszín felmérésre, aki rendelkezik a megfelelő engedélyekkel és a kivitelezést is vállalja. Általában a berendezés cseréje engedélyköteles így csak az erre jogosult gázszerelő láthatja el ezt a feladatot.

Cégünk magasan képzett, nagy szakmai múlttal rendelkező, gázkészülék cseréjére szakosodott szakemberei kedvező áron és garanciális kivitelezéssel vállalják gázkazánok cseréjét, telepítését, karbantartását, javítását, felújítását vagy akár egy új kazán beépítését már a tervezéstől.

Hívjon bennünket az alábbi +36 (20) 611 84 63 telefonszámon és kérje szakembereink helyszíni felmérését, amely során személyre szabott egyedi árajánlatot fogunk adni Önnek mindenféle rejtett költségek nélkül.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!