Baxi fűtés javítás és karbantartás

A Baxi fűtés javítását és karbantartását bízza hozzáértő szakembereinkre, akik megfelelően készítik fel fűtését a szezonra.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Baxi fűtés javítás és karbantartás Baxi fűtés javítás és karbantartás

Baxi fűtés javítás és karbantartás

Baxi kazán karbantartás

A Baxi gázkészülékek ajánlott karbantartási ciklusait, illetve az ehhez szükséges műveletek ismertetését az adott készülékhez kapcsolódó szerelési útmutatók tartalmazzák. A fűtési hőtermelők (fűtő készülék, illetve állókazán) felülvizsgálatát nyáron, a melegvíz készítésre szolgáló berendezések (melegvíz termelők, kombi készülékek, hőközpontok) karbantartását pedig bármikor el lehet végeztetni, az ősz kezdetétől függetlenül.

A tisztítás szempontjából legfontosabbak a kazán alkatrészek. A készülékből eltávolítjuk a port és a szennyeződést, ami egy év alatt odakerült, vagy amit a ventilátor beszívott. Szintén javasolt maximum két évente kicserélni a készülék gyújtó elektródáját, hogy a megfelelő készülékbegyújtás létrejöjjön. Ellenőrizni kell a gázégőt, hogy milyen állapotban van. Az a legbiztosabb, ha szakemberre bízza ezt a feladatot. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a Baxi készülékekkel kapcsolatban, így nyugodt szívvel számíthat szakért segítségükre.

Baxi kazán javítás

Jó, ha a meghibásodott Baxi kazánok javítását fényképes igazolvánnyal rendelkező gázszerelő szakemberre bízzuk. Amennyiben nem működik megfelelően a kazán, mielőbb forduljunk megbízható szakemberhez, aki szakszerűen látja el a készüléket.

A meghibásodott kazánt nem szabad tovább használni, amennyiben hibát észlel, azonnal forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, hogy mielőbb megjavítják a hibát szakembereink.

Cégünk munkatársai nagy tapasztalattal rendelkeznek a Baxi márkájú gázkészülékek javításában és ellátásában, így gyorsan és színvonalasan hárítják el a meghibásodás okát.

Baxi fűtés javítás és karbantartás

Baxi kazán javítás árak

Bármilyen típusú és márkájú kazánról legyen szó, a kazán javításának pontos árát és annak időtartamát akkor tudjuk megbecsülni, ha már szembesültünk a kiváltó okkal, így a helyszínen adunk árajánlatot a javításra. Amennyiben Ön elfogadja az ajánlattételt, abban a pillanatban munkához látunk. 

A Baxi gyártmányú gázkazánok javításában nagy tapasztalattal rendelkezünk, így garantáljuk hozzáértésünket. Forduljon hozzánk bizalommal! 

Baxi fűtés javítás és karbantartás

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Baxi Karbantartások Budapesten

Baxi fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa

Baxi konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa

Baxi álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa

Baxi vízmelegítő karbantartás 15.600 Ft + Áfa + alkatrész

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW feletti készülékek esetében kérjen ajánlatot telefonon vagy emailen.

Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Baxi fűtés javítás Budapesten

Baxi kondenzációs, turbós , kéményes kazán javítás 20.000 + Áfa + alkatrész

Baxi konvektor javítás 15.600 Ft + Áfa + alkatrész

Baxi hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Baxi tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Fűtés javítás Pest megyében

Baxi kazán javítás 25.000 + Áfa + alkatrész

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

További árainkról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Baxi fűtésrendszer átmosás

A tisztítás a fűtési rendszer épen és egészségesen tartásának elválaszthatatlan része, a jetflush gyorsöblítővel végzett átmosási eljárás népszerűségét gyors, de alapos tisztítási erejének köszönheti. A tiszta fűtési rendszer által nyújtott előnyök kézzelfoghatók:

  • sokkal egyenletesebb hőleadás az ingatlanon belül
  • összességében nagyobb energia-megtakarítások
  • alacsonyabb közüzemi számlák
  • nagyobb működési biztonság
  • megnövelt rendszer-élettartam
Baxi fűtés javítás és karbantartás

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!