Baxi fűtés javítás és karbantartás

A Baxi fűtés javítását és karbantartását bízza hozzáértő szakembereinkre, akik megfelelően készítik fel fűtését a szezonra.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Baxi fűtés javítás és karbantartás Baxi fűtés javítás és karbantartás

Baxi fűtés javítás és karbantartás

Baxi kazán karbantartás

A Baxi gázkészülékek ajánlott karbantartási ciklusait, illetve az ehhez szükséges műveletek ismertetését az adott készülékhez kapcsolódó szerelési útmutatók tartalmazzák. A fűtési hőtermelők (fűtő készülék, illetve állókazán) felülvizsgálatát nyáron, a melegvíz készítésre szolgáló berendezések (melegvíz termelők, kombi készülékek, hőközpontok) karbantartását pedig bármikor el lehet végeztetni, az ősz kezdetétől függetlenül.

A tisztítás szempontjából legfontosabbak a kazán alkatrészek. A készülékből eltávolítjuk a port és a szennyeződést, ami egy év alatt odakerült, vagy amit a ventilátor beszívott. Szintén javasolt maximum két évente kicserélni a készülék gyújtó elektródáját, hogy a megfelelő készülékbegyújtás létrejöjjön. Ellenőrizni kell a gázégőt, hogy milyen állapotban van. Az a legbiztosabb, ha szakemberre bízza ezt a feladatot. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a Baxi készülékekkel kapcsolatban, így nyugodt szívvel számíthat szakért segítségükre.

Baxi kazán javítás

Jó, ha a meghibásodott Baxi kazánok javítását fényképes igazolvánnyal rendelkező gázszerelő szakemberre bízzuk. Amennyiben nem működik megfelelően a kazán, mielőbb forduljunk megbízható szakemberhez, aki szakszerűen látja el a készüléket.

A meghibásodott kazánt nem szabad tovább használni, amennyiben hibát észlel, azonnal forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, hogy mielőbb megjavítják a hibát szakembereink.

Cégünk munkatársai nagy tapasztalattal rendelkeznek a Baxi márkájú gázkészülékek javításában és ellátásában, így gyorsan és színvonalasan hárítják el a meghibásodás okát.

Baxi fűtés javítás és karbantartás

Baxi kazán javítás árak

Bármilyen típusú és márkájú kazánról legyen szó, a kazán javításának pontos árát és annak időtartamát akkor tudjuk megbecsülni, ha már szembesültünk a kiváltó okkal, így a helyszínen adunk árajánlatot a javításra. Amennyiben Ön elfogadja az ajánlattételt, abban a pillanatban munkához látunk. 

A Baxi gyártmányú gázkazánok javításában nagy tapasztalattal rendelkezünk, így garantáljuk hozzáértésünket. Forduljon hozzánk bizalommal! 

Baxi fűtés javítás és karbantartás

Fűtésszerelés, karbantartás és javítás árak

Baxi Karbantartások Budapesten

Baxi Fali kazán karbantartása + hibafeltárás Budapesten belül 35 kw teljesítményig 30.000 Ft + Áfa / db

Baxi Fali kazán karbantartás 35 KW ig 20.000 Ft + Áfa / db

Baxi Konvektor karbantartás 15.600 Ft + Áfa / db

Baxi Álló kazánok 35Kw-ig 35.000 Ft + Áfa / db

Baxi Vízmelegítő karbantartás 20.000 Ft + Áfa / db

A gázkészülékek karbantartása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni , amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

35 KW-nál nagyobb teljesítményű készülékek karbantartására / javítására emailben tudunk ajánlatot biztosítani.

Baxi Fűtéskorszerűsítés Budapesten

A helyszíni felmérés díja 5.000.-Ft + Áfa.

Minden felszerelt gázkészülékünkre 1 év beszerelési garanciát biztosítunk!

Baxi Fűtés javítás Budapesten

Baxi Kondenzációs, turbós , kéményes készülék hibafeltárása fali 35 kw teljesítményig 20.000 + Áfa

Baxi Konvektor javítás 20.000 Ft + Áfa

Baxi Hőcserélő savazás 55.000 Ft + Áfa-tól (kb 1-3 munkanap) műhelyben

Baxi Tűzhely bekötés 20.000.-Ft + Áfa

Baxi Flexi cső : 5.000.-Ft + Áfa

Baxi Tűzzáras gázcsap : 5.000.-Ft + Áfa

A hibafeltárás után, tudunk alkatrészt biztosítani a készülékhez , amelyről a szerelés után ajánlatot küldünk, annak elfogadása esetén tudjuk az alkatrészt biztosítani. A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát vállalni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Baxi Fűtés javítás Budapest vonzáskörzetében: 30.000 Ft + Áfa

A gázkészülékek javítása esetén csak az általunk kicserélt alkatrészekre tudunk 6 hónap / 12 hónap garanciát adni, amelyet az elektronikusan kiküldött számlán tüntetünk fel.

Hétvégén , és ünnepnapokon 50%-os felárral dolgozunk !

Baxi fűtésrendszer átmosás

A tisztítás a fűtési rendszer épen és egészségesen tartásának elválaszthatatlan része, a jetflush gyorsöblítővel végzett átmosási eljárás népszerűségét gyors, de alapos tisztítási erejének köszönheti. A tiszta fűtési rendszer által nyújtott előnyök kézzelfoghatók:

  • sokkal egyenletesebb hőleadás az ingatlanon belül
  • összességében nagyobb energia-megtakarítások
  • alacsonyabb közüzemi számlák
  • nagyobb működési biztonság
  • megnövelt rendszer-élettartam
Baxi fűtés javítás és karbantartás

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!