Fűtési rendszer átmosása

Nem úgy fűt kazánja, mint régen? Vagy egyre sűrűbben leáll? Ezek számunkra nem ismeretlen hibajelenségek. Bízza cégünk megbízható profi szakembereire fűtési rendszerének átmosását, akik kedvező áron vállalják garanciálisan ezt a feladatot.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Fűtési rendszer átmosása Fűtési rendszer átmosása

Fűtési rendszer átmosása

Nem úgy fűt kazánja, mint régen? Vagy egyre sűrűbben leáll? Ezek számunkra nem ismeretlen hibajelenségek. Sajnos akarva akaratlanul egy hosszú leállás után a fűtési rendszerbe levegő kerül, amely szennyeződést eredményez majd azokból lerakódások képződnek, amik nemcsak a hőleadókban és csővezetékekben okoznak jelentős problémát, hanem magában a fűtési berendezésekben is.

Számos probléma megelőzhető gondos eljárással mint, például a radiátorok kilyukadása, fűtésrendszer dugulása vagy a kazán meghibásodása. A fűtővíz megfelelő áramlása a fűtésrendszerben kulcsfontosságú a megfelelő és hibamentes működés érdekében. Az áramlás csökkenésével párhuzamosan a fűtési berendezés hatékonysága is lecsökken miközben az energiafelhasználás pedig nő, amely a rendszer erőlködéséhez, majd a legvégső esetben pedig az egész fűtés leálláshoz vezet.

Bízza cégünk megbízható profi szakembereire fűtési rendszerének átmosását, akik kedvező áron vállalják ezt a feladatot, valamint megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen.

Hívjon bennünket az alábbi +36 (20) 611 84 63 telefonszámon és munkatársaink állnak az Ön rendelkezésére!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!