Központi fűtés szerelő

Legyen szó bármilyen fűtési rendszerről a központi fűtési rendszer is rendszeres karbantartást igényel. Ám ennek hiányában a rendszerbe szennyeződések kerülhetnek, amelyek felgyűlve dugulást majd legvégső esetben a fűtés leállását eredményezhetik.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Központi fűtés szerelő Központi fűtés szerelő

Központi fűtés szerelő

Legyen szó bármilyen fűtési rendszerről a központi fűtési rendszer is rendszeres odafigyelést igényel. Ám ennek hiányában a rendszer korrodálódhat és egy hosszú leállás után különböző szennyeződések kerülhetnek a rendszerbe, amely felgyűlve dugulást majd legvégső esetben a fűtés leállását eredményezheti, ami nem túl kellemes, különösen a téli időszakban.

A központi fűtés megfelelő hatásfokkal és rendeltetésszerű biztonságos üzemeltetéséhez elengedhetetlen a rendszeres évenkénti karbantartása, amelyet rendszerint egy felülvizsgálat előz meg, amely által olyan hibákra is fény derül, amely később, ha nincs időben kezelve akár a kazán teljes meghibásodását és a radiátorok kilyukadását is okozhatja.

Amennyiben azt tapasztalná, hogy a kazán csöpög, rozsdásodik vagy véletlenszerűen, illetve folyamatosan kikapcsol, esetleg már nem úgy fűt, mint régen, akkor érdemes minél előbb tapasztalt és hozzáértő szakembert hívnia! Sajnos a fűtőtestek területén is előfordulhatnak olyan hibák mint, csöpögés, rozsdásodás vagy nem egyenletes fűtés eloszlás.

Bármilyen hibával is találkozna hívjon bennünket bizalommal az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63, munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között, és magasan képzett, nagy szakmai múlttal rendelkező profi szakembereink a lehető legrövidebb határidőn belül, kedvező áron és garanciálisan vállalják központi fűtésének szerelését, javítását vagy cseréjét.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!