Központi fűtés szerelő

Legyen szó bármilyen fűtési rendszerről a központi fűtési rendszer is rendszeres karbantartást igényel. Ám ennek hiányában a rendszerbe szennyeződések kerülhetnek, amelyek felgyűlve dugulást majd legvégső esetben a fűtés leállását eredményezhetik.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Központi fűtés szerelő Központi fűtés szerelő

Központi fűtés szerelő

Legyen szó bármilyen fűtési rendszerről a központi fűtési rendszer is rendszeres odafigyelést igényel. Ám ennek hiányában a rendszer korrodálódhat és egy hosszú leállás után különböző szennyeződések kerülhetnek a rendszerbe, amely felgyűlve dugulást majd legvégső esetben a fűtés leállását eredményezheti, ami nem túl kellemes, különösen a téli időszakban.

A központi fűtés megfelelő hatásfokkal és rendeltetésszerű biztonságos üzemeltetéséhez elengedhetetlen a rendszeres évenkénti karbantartása, amelyet rendszerint egy felülvizsgálat előz meg, amely által olyan hibákra is fény derül, amely később, ha nincs időben kezelve akár a kazán teljes meghibásodását és a radiátorok kilyukadását is okozhatja.

Amennyiben azt tapasztalná, hogy a kazán csöpög, rozsdásodik vagy véletlenszerűen, illetve folyamatosan kikapcsol, esetleg már nem úgy fűt, mint régen, akkor érdemes minél előbb tapasztalt és hozzáértő szakembert hívnia! Sajnos a fűtőtestek területén is előfordulhatnak olyan hibák mint, csöpögés, rozsdásodás vagy nem egyenletes fűtés eloszlás.

Bármilyen hibával is találkozna hívjon bennünket bizalommal az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63, munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között, és magasan képzett, nagy szakmai múlttal rendelkező profi szakembereink a lehető legrövidebb határidőn belül, kedvező áron és garanciálisan vállalják központi fűtésének szerelését, javítását vagy cseréjét.

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!