Törölközőszárító radiátor

A törölközőszárító radiátor egy esztétikus berendezés, mely több szempontból praktikus és hasznos funkciókat láthat el. Esztétikus a megjelenése, rengeteg szín- és méretvariáció közül választhatunk és van ívelt, valamint lapos kialakítású is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Törölközőszárító radiátor Törölközőszárító radiátor

Törölközőszárító radiátor

A törölközőszárító radiátor ugyanolyan radiátor, mint egy hagyományos lemezradiátor, formai kialakításának köszönhetően azonban alkalmas arra, hogy a vizes törölközőket ráhelyezve fűtés mellett szárítóként is használhassuk. Azonban praktikus méretei és lapos kialakítása miatt kisebb helységekbe is előszeretettel alkalmazzák, mint WC, vagy konyha. 

Ha nem használjuk szárító funkciója szerint is egy esztétikus és meglehetősen kis helyet foglaló radiátorként szolgálhat, melynek rendkívül jó a hőleadó képessége. Ha Ön törölközőszárító radiátort szeretne, akkor ne habozzon velünk felvenni a kapcsolatot, hiszen Budapest egész területén vállaljuk ilyen radiátorok beszerelését és rendszerre kötését. 

Ajánlatkérés

Milyen rendszer szükséges a törölközőszárítóhoz?

Szerencsére jó hírünk van, mivel a törölközőszárító radiátorok bármilyen cirkófűtéshez jól alkalmazkodó készülékek. Tulajdonképpen kijelenthetjük, hogy ahol radiátor van telepítve, oda törölközőszárító radiátor felszerelése is lehetséges.

Nagyon praktikus berendezés, mely jó hőleadó tulajdonsága mellett esztétikai szempontokat figyelembe véve is megállja a helyét. Már 30 m széles modell is kapható, mellyel elsősorban a panelekben található apró fürdőszobák régi radiátorainak kiváltására alkalmaznak előszeretettel. 

törölközőszárítóhoz
törölközőszárító radiátor

Széles méretválaszték

A törölközőszárító radiátorok amellett, hogy több színben rendelhetők, széles méretskálával segítenek nekünk abban, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb méretet, amely az Ön fürdőszobájába a legalkalmasabb lenne. Emellett íves és egyenes kivitel közül is van lehetőségünk választani. 

Elég hatékony?

Sokan első ránézésre hitetlenkednek a törölközőszárító radiátorokkal kapcsolatban. Elég lesz ez nekem? Hiszen olyan kicsi. Megnyugtatjuk. Ha egy teljesen hétköznapi radiátort lecsupaszítanánk, akkor meglepődne, ugyanis egy egyszerű radiátor sem rendelkezik összességében nagyobb hőleadó felülettel, csak a burkolat miatt tűnik nagyobbnak. A törölközőszárító radiátor közvetlen hőleadásról gondoskodik, mellyel gondoskodhatunk a helység fűtéséről is. 

Mekkora törölközőszárító radiátort válasszunk? 

A törölközőszárító radiátorok nagy méretválasztékban fellelhetők, ezért a kérdés jogos, mekkorát érdemes választani? Az a kijelentés, hogy akkorát, amekkora elfér, nem igazán állná meg a helyét. Ahhoz, hogy a legideálisabb méretet kiválasszuk érdemes szakember segítségét igénybe venni.

Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek törölközőszárító radiátorok szerelésében is, így nyugodtan kereshet bennünket ezzel kapcsolatban. Nemcsak segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb típust és méretet, de esztétikai szempontokat is figyelembe véve garanciálisan felszereljük Önnek törölközőszárító radiátorát.

törölközőszárító radiátor
Törölközőszárító radiátor elhelyezési tippek

Törölközőszárító radiátor elhelyezési tippek

A törölközőszárító radiátor, mivel nem minden esetben használjuk szárításra, esztétikai szempontok figyelembe vételével kell, hogy felszerelésre kerüljön. Ám emellett pár praktikai tanácsot érdemes megfogadni, hogy mire kollégáink kiérkeznek, legyen elképzelése.

A törölközőszárító radiátor, ha túl alacsonyra van szerelve, akkor egyrészt nem mutat esztétikusan,  másrészt a törölköző lelóghat róla. Ha túl magasra szereljük, akkor e felső fokait nem tudjuk szárításra használni, mert nem mindenki éri el. Az a legpraktikusabb, ha maximum egy felnőtt ember homlokmagasságánál van a teteje, vagy annál lejjebb. Amit érdemes még figyelembe venni, hogy nem javasoljuk följebb helyezni, ha díszcsík van a csempében, vagy ha nem mennyezetig burkolt a fürdő. Ebben az esetben a legesztétikusabb hatást akkor érjük el, ha a csempe tetejéig, vagy díszcsík esetében annak tetejéig ér föl a törölközőszárító radiátor teteje. 

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!