Központi fűtés szerelés

Központi fűtésrendszerek javítását vállalja cégünk Budapest egész területén. Akár hétvégén is, rövid határidővel.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Központi fűtés szerelés Központi fűtés szerelés

Központi fűtés szerelés

Cégünk vállalja a központi fűtés szerelést. Ebbe beletartozik a gázkazán szerelés (turbós és kondenzációs egyaránt), valamint a radiátor és más fűtőtesteknek a szerelése. Munkatásaink a kiérkezést követően elkezdik diagnosztizálni a problémát. Ha meg van a probléma pontos forrása, akkor egyből neki is kezdenek a helyreállításnak.

Cégünk 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy készüléke tökéletesen meg lesz szerelve. Ha minket hív ki javításra, akkor a javítás végeztével a kiszállási díjat elengedjük. Ha azt látja, hogy központi fűtés rendszerének bármilyen problémája van akkor fontos, hogy egyedül ne nyúljon hozzá. Mindenféleképpen keressen fel minket, hogy mi megoldjuk a problémát.

Minket munkanapokon kereshet 08:00 - 20:00 között. Időpontot kérhet tőlünk online és telefonon is. Elérhetőségeink a +36 (20) 611 84 63 telefonszám, valamint az info@nozo-gazkeszulek.hu email cím. Keressen fel minket bizalommal, hogyha szeretné a központi fűtést megjavíttatni!

Ajánlatkérés

Radiátor javítás

A radiátorok esetében sokféle problémával szembesülhetünk. Egyrészről probléma lehet, hogyha nem fűt a radiátor, ez megtörténhet úgy, hogy csak alul, csak felül, vagy alul és felül nem fűt. Ezek mind-mind különböző problémára adnak nekünk feltételezést. Probléma továbbá, hogyha a radiátor elkezd csöpögni, vagy szivárogni.

A radiátorokat érdemben csak szakember tudja megszerelni. Fontos, hogyha bármilyen problémát tapasztal a radiátorával, akkor feltétlenül keressen fel minket bizalommal. Családi házakban, társasházakban és panellakásokban is várjuk a megkereséseket. 

Központi fűtés szerelés
Központi fűtés szerelés

Gázkazán javítás

Cégünk vállalja a turbós és a kondenzációs kazánoknak a teljeskörű szerelését. Ezeknél a készülékeknél nagyon fontos, hogy megfelelő szakember kezelje, hiszen laikus kezekben ezek veszélyes üzemek. Több évtizedes tapasztalattal mi minden probléma nélkül megtudjuk javítani a készülékét. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha úgy látja, hogy a gázkazánja már nem üzemel megfelelően.

Kondenzációs kazán beszerelés

Ha szeretne új gázkazánt beszerelni otthonába, akkor mindenféleképpen kondenzációs kazánt kell választani. Ezek a kazánok már rendkívül biztonságosak életvédelmi szempontból és környezetvédelmi szempontból is. A kazán csere során mi elszállítjuk a régi készüléket, beszereljük az új készüléket, és adunk egy év beszerelési garanciát. Hívjon minket bizalommal.

Fűtésrendszer karbantartás

A fűtésrendszereknek a karbantartása rendkívül fontos. Ha rendszeresen karban van tartva a készüléke, például a kazán, akkor garantálható az, hogy a készüléknek hosszabb lesz az élettartama, valamint az, hogy biztonságosabb lesz, nem valószínű, hogy meg fog hibásodni üzem közben.

A karbantartás során a szerelő alaposan átvizsgálja a készüléket és megállapítja, hogy a készülék alkalmas-e a következő fűtési szezonra, vagy sem. Ha igen, akkor minden további nélkül átadja a készüléket, azonban, ha problémát diagnosztizál, akkor beszél Önnel, hogy milyen javítási lehetőségek vannak és ha igényli, akkor bele is kezd a javításba. Hívjon minket bizalommal egy karbantartásért.

Központi fűtés szerelés

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!