Központi fűtés szerelés

Központi fűtésrendszerek javítását vállalja cégünk Budapest egész területén. Akár hétvégén is, rövid határidővel.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (70) 676 74 45Állunk
rendelkezésére!
Központi fűtés szerelés Központi fűtés szerelés

Központi fűtés szerelés

Cégünk vállalja a központi fűtés szerelést. Ebbe beletartozik a gázkazán szerelés (turbós és kondenzációs egyaránt), valamint a radiátor és más fűtőtesteknek a szerelése. Munkatásaink a kiérkezést követően elkezdik diagnosztizálni a problémát. Ha meg van a probléma pontos forrása, akkor egyből neki is kezdenek a helyreállításnak.

Cégünk 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy készüléke tökéletesen meg lesz szerelve. Ha minket hív ki javításra, akkor a javítás végeztével a kiszállási díjat elengedjük. Ha azt látja, hogy központi fűtés rendszerének bármilyen problémája van akkor fontos, hogy egyedül ne nyúljon hozzá. Mindenféleképpen keressen fel minket, hogy mi megoldjuk a problémát.

Minket munkanapokon kereshet 08:00 - 20:00 között. Időpontot kérhet tőlünk online és telefonon is. Elérhetőségeink a +36 (70) 676 74 45 telefonszám, valamint az ajanlatkeres@futes-szereles-budapest.hu email cím. Keressen fel minket bizalommal, hogyha szeretné a központi fűtést megjavíttatni!

Ajánlatkérés

Radiátor javítás

A radiátorok esetében sokféle problémával szembesülhetünk. Egyrészről probléma lehet, hogyha nem fűt a radiátor, ez megtörténhet úgy, hogy csak alul, csak felül, vagy alul és felül nem fűt. Ezek mind-mind különböző problémára adnak nekünk feltételezést. Probléma továbbá, hogyha a radiátor elkezd csöpögni, vagy szivárogni.

A radiátorokat érdemben csak szakember tudja megszerelni. Fontos, hogyha bármilyen problémát tapasztal a radiátorával, akkor feltétlenül keressen fel minket bizalommal. Családi házakban, társasházakban és panellakásokban is várjuk a megkereséseket. 

Központi fűtés szerelés
Központi fűtés szerelés

Gázkazán javítás

Cégünk vállalja a turbós és a kondenzációs kazánoknak a teljeskörű szerelését. Ezeknél a készülékeknél nagyon fontos, hogy megfelelő szakember kezelje, hiszen laikus kezekben ezek veszélyes üzemek. Több évtizedes tapasztalattal mi minden probléma nélkül megtudjuk javítani a készülékét. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha úgy látja, hogy a gázkazánja már nem üzemel megfelelően.

Kondenzációs kazán beszerelés

Ha szeretne új gázkazánt beszerelni otthonába, akkor mindenféleképpen kondenzációs kazánt kell választani. Ezek a kazánok már rendkívül biztonságosak életvédelmi szempontból és környezetvédelmi szempontból is. A kazán csere során mi elszállítjuk a régi készüléket, beszereljük az új készüléket, és adunk egy év beszerelési garanciát. Hívjon minket bizalommal.

Fűtésrendszer karbantartás

A fűtésrendszereknek a karbantartása rendkívül fontos. Ha rendszeresen karban van tartva a készüléke, például a kazán, akkor garantálható az, hogy a készüléknek hosszabb lesz az élettartama, valamint az, hogy biztonságosabb lesz, nem valószínű, hogy meg fog hibásodni üzem közben.

A karbantartás során a szerelő alaposan átvizsgálja a készüléket és megállapítja, hogy a készülék alkalmas-e a következő fűtési szezonra, vagy sem. Ha igen, akkor minden további nélkül átadja a készüléket, azonban, ha problémát diagnosztizál, akkor beszél Önnel, hogy milyen javítási lehetőségek vannak és ha igényli, akkor bele is kezd a javításba. Hívjon minket bizalommal egy karbantartásért.

Központi fűtés szerelés

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (70) 676 74 45 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
+36 (70) 676 74 45