Gázfűtés javítás

Mi márkafüggetlenül vállaljuk különböző gázüzemű fűtőberendezések, készülékek javítását. Gázkonvektor, cirkó, turbós vagy kondenzációs kazánok javítását egyaránt vállaljuk, akár garanciális javítást is. Gázfűtés javítása non-stop, akár hétvégén is!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázfűtés javítás Gázfűtés javítás

Amikor nem működik a fűtés

A fűtési rendszer hibátlan működésének fontossága nem vitás. Igen kellemetlen tud lenni, amikor a fűtésben hiba lép fel, elromlik a gázkazán vagy a konvektor. Különösen télen okoz ez komolyabb problémát, hiszen senki nem szereti, ha hideg van otthonában, egy fárasztó nap után lakásában fáznia kell.

Amikor gyors, hatékony megoldást keres gázfűtésének javítására, keressen bennünket! Tapasztalt gázfűtés szerelő kollégáink rövid időn belül megoldást találnak problémájára, hogy az otthon melege ne csak álom legyen. 

Mi tudjuk, hogy a hibás gázfűtés mielőbbi javítást igényel. Éppen ezért non-stop szolgáltatással állunk rendelkezésre. Hívhat minket akár este, sőt hétvégén is!

Ajánlatkérés

Kondenzációs kazán javítása

A kondenzációs gázkazánok a kor legtakarékosabb gázkészülékei, igen jó hatásfokkal üzemelnek. Noha ezek a kazánok általában viszonylag újak, sajnos előfordulhat, hogy néha meghibásodnak. Különösen igaz ez akkor, ha elhanyagolják a rendszeres karbantartását. Meghibásodás jele lehet, ha megnövekedik az energiafelhasználásunk. Sajnos azonban ezt általában nem vesszük egyből észre. Azonnali jele van ugyanakkor annak, ha a készülék egyszerűen nem üzemel, nem fűt.

Meghibásodás esetén ne késlekedjen a segítségkéréssel! Mi bármelyik típusú készülék javítását vállaljuk, nem vagyunk márkaszerviz. Mindenféle kondenzációs kazánt megjavítunk. Segítségünkre szolgál azonban, ha előre jelezi nekünk, hogy milyen készüléke van, mivel így már felkészülten érkezünk a javításra.

Gázfűtés javítás
Gázfűtés javítás

Turbós gázkazán javítása

Legelterjedtebb gázfűtő készülék talán a turbós gázkazán, illetve a kombi turbós gázkazán. Sokan ezt a típust választották, mielőtt elérhető lett volna a kondenzációs kazán.

Ennek meghibásodása különösen akkor okoz nagy problémát, amikor kombinált kivitelű kazánunk van, hiszen ebben az esetben nem csak a fűtésről, de a meleg vízről is le kell mondanunk a hiba elhárításáig.

Márkafüggetlenül, bármilyen típusú turbós gázkazán javítását vállaljuk.

Kérjük, hívása előtt tájékozódjon kazánja típusáról. Ennek ismeretében kollégáink felkészülten, szükség esetén speciális szerszámokkal felszerelve érkeznek a javításhoz.

Egyéb gázzal fűtő berendezések javítása

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy sok helyen még a hagyományosabbnak nevezhető gázkészülékeket használnak a fűtésre. A cirkó és a gázkonvektor még mindig igen elterjedt. Az idő múlásával ezek is gyakran meghibásodnak, még ha igen megbízható készülékekről beszélünk is.

Tapasztalt szerelőink előtt nincs megoldhatatlan probléma! Bármilyen márkájú, bármennyire idős gázfűtését megjavítjuk. Megbízható szakembereink gyorsan felmérik a hiba jellegét, megkeresik a probléma okát, és a lehető leghamarabb elvégzik a szükséges javítást. Természetesen a költséghatékonyságot mindig szem előtt tartják.

Gázkonvektor, cirkó, hagyományos, nem turbós gázkazán javításában is számíthat ránk.

Gázfűtés javítás
Gázfűtés javítás

Fűtéskorszerűsítés

Olykor a régi gázfűtés már nem elég hatékony, nem kellően energiatakarékos, vagy meghibásodása esetén nem éri meg a költséges javítás.

Ezekben az esetekben szerelőink felvetik a fűtéskorszerűsítés gondolatát. Természetesen nem kell egyből hatalmas munkára, eget verő költségekre gondolni! Van, hogy már egy hatékonyabb, modernebb gázkazán beszerelése is megoldást nyújthat. Idősebb fűtésrendszerek esetében ugyanakkor érdemes lehet megvizsgálni egy teljes körű fűtéskorszerűsítés lehetőségét is.

Képzett kollégáink komoly szaktudásukkal tanácsokat, javaslatokat tudnak adni a fűtéskorszerűsítésre. Cégünk komplett, teljes körű tervet tud készíteni Önnek, aminek ismeretében észszerű döntést hozhat.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!