Fűtésszerelés Budapest

Budapesten vállaljuk a fűtésszerelést. Minden készüléknek vállaljuk a javítását, márkától függetlenül.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Fűtésszerelés Budapest Fűtésszerelés Budapest

Fűtésszerelés Budapest

Cégünk vállalja a fűtő készülékeknek a szerelését. Átfogó szolgáltatásunk részeként vállalunk mindent, ami fűtés, így vállaljuk a kazánokat, konvektorokat, radiátorokat, bojlereket. Márka függetlenül és állapot függetlenül vállaljuk a készülékeket. A kazánok esetében egyaránt vállaljuk a turbós és kondenzációs készülékeket, de más készülékekből is ellátunk minden fajtát.

Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy a készüléke nem működik megfelelően, akkor keressen fel minket. A hibásan működő készülékek baleset veszélyesek lehetnek, így fontos, hogy ne használja ezeket a továbbiakban. Cégünknél több fűtésszerelő szakember dolgozik, hosszú évek tapasztalatával garantálni tudjuk azt, hogy a készüléke tökéletesen meg lesz javítva.

Kérjen tőlünk időpontot fűtésszerelésre! Ezt megteheti munkanapokon 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, de akár üzenetet is írhat nekünk az info@nozo-gazkeszulek.hu email címünkre. Kérjük keressen fel minket, hogy fűtésrendszere újra jó állapotban legyen. Keressen fel minket bizalommal!

Ajánlatkérés

Fűtésszerelés ára

A fűtésszerelésnek az ára mindig attól függ, hogy milyen készülékről beszélünk, milyen márkáról, milyen típusról, hány éves a készülék, mi a problémának a jellege. Mivel sok féle és fajta készülék van, így nehéz lenne megmondani, hogy mennyibe kerül egy fűtésszerelés ára. Sok információ van, amit tudnunk kell ahhoz, hogy tudjunk árat mondani.

Kérjük keressen fel minket az árakkal kapcsolatban telefonon, vagy emailben. Várjuk megkeresését. 

Fűtésszerelés Budapest
Fűtésszerelés Budapest

Kazán javítás

Cégünk vállalja a kazánoknak a javítását. Turbós és kondenzációs készülékeket egyaránt vállaljuk, akár kombi készülékeket, márkától függetlenül. Ha bármilyen problémát tapasztal a kazánjával akkor fontos, hogy minél hamarabb felkeressen egy szakképzett szakembert. Ha nem tudja, hogy mi a probléma, vagy még abban sem biztos, hogy a kazánnal van probléma, akkor keressen fel minket bizalommal.

Radiátor szerelés

Ha azt tapasztalja, hogy radiátora nem fűt (bármely részén), vagy elkezdett csöpögni, vagy más jellegű problémája van, akkor kérjük keressen fel minket. A problémáknak egy része könnyen orvosolható, azonban vannak komolyabb beavatkozást igénylő feladatok is, így mindenképp fontos, hogy szakember is lássa a készüléket. Közel húsz év tapasztalatával tökéletes diagnosztikát fogunk fölállítani.

Kazán csere

Ha úgy látjuk, vagy Ön úgy látja, hogy jobb a kazánt teljesen lecserélni, akkor természetesen számíthat ránk. A mai, modern gázkazánokkal már sokat lehet spórolni, hiszen sokkal energiahatékonyabbak. Mi segítünk kiválasztani Önnek a megfelelő kazánt, amely tökéletesen kitudja elégíteni az igényeit.

Cégünk vállalja, hogy a régi készüléket elszállítjuk, az újat bekötjük. Erre a munkára egy év beszerelési garanciát vállalunk. Ha felhív minket, akkor akár már a következő napon is kitudunk szállni. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hiszen először mindenképp szükség van egy helyszíni felmérésre, amely során megállapítjuk, hogy milyen készülék lenne a legmegfelelőbb.

Fűtésszerelés Budapest

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!