Radiátor csere

Radiátor csere nem csak korszerűsítés alkalmával merülhet fel. Sajnos régi korrodált radiátorok esetleg kilyukadhatnak, ebben az esetben pedig gyors és szakszerű beavatkozásra van szükség. Hívjon minket bizalommal, akár egy órán belül kimegyünk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Radiátor csere Radiátor csere

Radiátor csere

Valami gond adódott a fűtéssel? Netán elavult, régi radiátora kilyukadt, csöpög? Esetleg régi típusú radiátorait szeretné modernebbekre cserélni? A radiátorok, vagy a fűtésrendszer cseréje komoly szaktudást igénylő feladat, hiszen hozzáértés hiányában akár komoly hiányosságok lehetnek egy radiátor csere esetében, melyek később akár komolyabb szintű meghibásodáshoz vezethetnek.

A radiátor rendszerének a korszerűsítését tavasszal, vagy nyáron javasoljuk elvégeztetni, mert ekkor egészen biztos, hogy fennakadás nélkül kivitelezhető a művelet akkor is, ha egy elavult rendszer esetében nem várt körülmények állnának elő. Szerencsére nem gyakori, de bizony volt már rá példa, hogy nem csak a radiátorokat kellett cserélni, hanem a komplett csőrendszert, mert a karbantartás hiánya miatt teljesen korrodált volt.

Ajánlatkérés

Rövid határidő, gyors kivitelezés

Amennyiben fűtését szeretné korszerűsíteni, emiatt is felmerülhet a radiátorok cseréje, de egy korrodált régi radiátor is felelős lehet, ha kilyukad, és cserére szorul. Bennünket szivárgás, vagy radiátor ömlés miatt is hívhat bizalommal. 

Hibabejelentést követően rövid időn belül a helyszínre sietünk, majd a problémát a lehető leghamarabb elhárítjuk profi szerelőgárdánkkal. Érdemes minket hívnia probléma esetén, mert több mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően nem mindig a legdrágább megoldást alkalmazzuk, hanem azt, amelyik tényleg szükséges a hiba elhárításához.

Rövid határidő, gyors kivitelezés
Kondenzációs kazán korszerűsítés

Kondenzációs kazán korszerűsítés

Amennyiben az egész rendszert korszerűsítené, abban az esetben központi gáz esetén kondenzációs gázkazánra lehetséges az átállás, mivel az Uniós törvények ezt teszik lehetővé. Ehhez azonban gyakran a rendszert is hozzá kell korszerűsíteni, mert a kazán csak akkor képes gazdaságosan ellátni a feladatát, ha ez megtörténik.

Precíz, tiszta munkavégzés

Munkatársainkkal rendkívül nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk elvégzett munka helyszínén rendet hagyjunk magunk után, hiszen nagyon kellemetlen az olyan szakember, aki erre nem figyel oda eléggé. Ha minket hív, akkor egészen biztos, hogy nem kell aggódnia amiatt, hogy a lakásában nagytakarítást kell végezni egy radiátor cseréje után, hiszen a tőlünk telhető módon igyekszünk kulturáltan és tisztán dolgozni.

Márkafüggetlen szolgáltatás

Mivel cégünk márkafüggetlen szolgáltatást kínál, így nem kell azért aggódnia, hogy az Ön számára egy kevésbé szimpatikus márkájú, vagy nem tetsző készüléket fogunk Önre erőltetni. Természetesen elmondjuk a véleményünket egy adott készülék választással kapcsolatban azonban igyekszünk maximális mértékben figyelembe venni ügyfeleink saját igényeit és elképzeléseit tiszteletben tartani.

Éppen ezért minden valaha Magyarországon forgalomba helyezett készülék ellátásában számíthat ránk, azonban készülék, vagy radiátor cseréje esetén csak olyan minőségi alapanyagokkal és készülékekkel vállaljuk a cserét, melyre nyugodt lelkiismerettel garanciát tudunk vállalni. Természetesen ez nem a legdrágább készüléket jelenti, minden esetben egyeztetünk ügyfeleinkkel.

Márkafüggetlen szolgáltatás
Fűtésrendszer karbantartása

Fűtésrendszer karbantartása

Ahhoz, hogy egy radiátor csere, vagy egy fűtés korszerűsítés után rendszerünk ép és megbízható maradhasson, évente egy alkalommal átfogó karbantartás szükséges.

A karbantartás során nem csak a radiátor rendszerét ellenőrizzük, és takarítjuk ki, de emellett a kazán karbantartását is elvégezzük, és a szivattyú állapotát is ellenőrizzük. A rendszert leengedjük, majd teljesen áttisztítjuk, hogy ha véletlen valahol korrózió lépett fel, akkor a rozsdaiszapot eltávolítjuk a rendszerből, hogy ne okozhasson elzáródást. 

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!