Radiátor szerelés

Különböző típusú radiátorok felszerelését, javítását, radiátorok cseréjét, áthelyezését egyaránt vállaljuk. Gyors, szakszerű munkavégzéssel, a modern technológiák alkalmazásával minden radiátor szerelési feladatot hatékonyan, megbízhatóan végzünk el.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Radiátor szerelés Radiátor szerelés

Amit a radiátorról tudni érdemes

Egy központi fűtésrendszer általában egy kazánból, a fűtőtestekből és az ezeket összekötő csővezetékekből áll. A fűtőtestek végzik a hő leadását, vagyis a lakás fűtését. Leggyakrabban radiátort alkalmazunk erre a célra, éppen ezért számos radiátortípus közül választhatunk.  Rozsdamentes acélradiátorok, alumínium radiátorok, öntött vas radiátorok, rézradiátorok számos formában, színben, kivitelben fellelhetők a piacon.

Mivel a radiátorok működése során folyamatosan vízzel teltek, az idő múlásával előfordulhatnak meghibásodások. Ezeknek az orvoslása minden esetben gyors beavatkozást igényel, hiszen azon túl, hogy a fűtés nem működik ilyenkor, az esetlegesen elfolyó víz nagy károkat okozhat a lakásban.

Fontos, hogy a radiátor szerelését mindig bízzuk szakemberre, aki hozzáértésének, tapasztalatának köszönhetően képes gyorsan, jó minőségű munkát végezni.

Ajánlatkérés

Mikor van szükség radiátor szerelésre?

Új fűtési rendszer kiépítésénél elengedhetetlen a radiátorok szakszerű felszerelése. Ügyelni kell rá, hogy az illesztések pontosak, jól záródók legyenek. Fontos a gondosság is, hiszen a radiátor legapróbb sérülése is az élettartamának csökkenésével járhat, valamint az esztétikai hibát sem hagyhatjuk szó nélkül.

A már működő, régóta üzemelő fűtésrendszereknél előfordulhat, hogy a radiátorból szivárog, csöpög a víz. Ilyenkor előfordulhat, hogy elegendő kisebb javítási munka elvégzése is, de olykor radiátorcserére van szükség.  

Cégünk tapasztalt fűtésszerelőkkel dolgozik, akik felismerik a radiátor szerelésének leghatékonyabb módját. Gyorsan, szakszerűen végzik el a szükséges radiátor szerelési munkákat.

Lakások, házak felújításakor, átalakításakor szükség lehet a már meglevő radiátorok áthelyezésére. Ehhez új csatlakozási pont kerül kialakításra, valamint a régi csatlakozás megszüntetése, esztétikus elrejtése a feladat.

Radiátor szerelés
Radiátor szerelés

Hogyan történik a radiátor szerelése, cseréje?

Sajnos minden esetben szükség van a javítandó vagy cserélendő radiátor vízmentesítésére. Szerencsés esetben nincs szükség arra, hogy az egész fűtésrendszerben található vizet kiengedjék, elegendő az érintett fűtési kört lezárni.

Sok esetben nem szükséges a fűtési kör összes vizének leengedése, a csőfagyasztásos technológia alkalmazására is van lehetőség.

A csőfagyasztás lehetőséget biztosít arra, hogy a rendszerből csak az érintett radiátort zárjuk ki. Ennél a módszernél különösen fontos a tapasztalat. Kollégáink gyors, szakszerű munkavégzést nyújtanak!

Mennyi ideig tart a radiátor szerelés?

Természetesen a radiátor szerelésének ideális időpontja a fűtési időszakon kívül esik. Mégis leggyakrabban a téli fűtési időszak megkezdése után jelentkeznek a problémák. Ezek megelőzhetők rendszeres átvizsgálással, karbantartással.

A radiátor szerelésének időtartama mindig a munka összetettségétől, mennyiségétől, a külső feltételektől függ: lehet-e csőfagyasztást alkalmazni, javítani vagy cserélni kell a radiátort, stb.

A radiátor szerelés, javítás, vagy a radiátorcsere vagy áthelyezés ára függ a radiátor típusától, a fűtési rendszertől, a szerelés körülményeitől, illetve még számos szempont befolyásolhatja.

Szerelőink egy helyszíni felmérés után tudnak pontos ajánlatot adni.

Radiátor szerelés
Radiátor szerelés

Fűtéskorszerűsítés

A fűtési rendszer energiamegtakarítása érhető el modern radiátorok alkalmazásával. A korszerű radiátorok igen takarékosak, hatékony fűtést tesznek lehetővé.

Keressen bennünket, amikor fűtési rendszerének korszerűsítését tervezi! Komplett tervezést, kivitelezést, vagy megtakarítást hozó részfelújítást egyaránt vállalunk! Munkánkra garanciát vállalunk, hiszen a megbízhatóság és a minőség nálunk alapkövetelmény!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!