Konvektor szerelés

Bármilyen fűtési rendszerre így a gázkonvektorokra is igaz, hogy a biztonságos és megfelelő hatásfokon való működés érdekében ajánlott azon évenként legalább egyszer karbantartást végezni, amit profi szakembereink garanciával vállalnak.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Konvektor szerelés Konvektor szerelés

Konvektor szerelés

Bármilyen fűtési rendszerre így a gázkonvektorokra is igaz, hogy a biztonságos és megfelelő hatásfokon való működés érdekében ajánlott azon évenként legalább egyszer karbantartást végezni, amit a saját magunk és családunk biztonsága védelme érdekében mindenképp ajánlott megfelelő szakképesítéssel és engedéllyel rendelkező szakembert megbízni ezzel a munkával.

Amennyiben meghibásodott gázkazánja a saját és családja biztonsága érdekében nem ajánlatos azt egyedül különféle szakképesítés és tapasztalat nélkül magunk megjavítani az előforduló hibát, mert azzal akár nagyobb hibát is okozhatunk a berendezésben, amely súlyos következménnyel is járhat.

Cégünk szakképzett szerelői nagy szakmai múlttal, tekintéllyel és képzettséggel rendelkeznek a konvektor szerelés területén. Bízza ránk konvektora karbantartását, javítását vagy akár annak cseréjét és szakembereink a lehető leghamarabb állnak az Ön segítségére, akik kedvező áron és garanciálisan elvégzik a szükséges munkálatokat!

Hívjon ügyfélszolgálatunka az alábbi telefonszámon: +36 (20) 611 84 63, és kérje szakembereink helyszíni felmérését, amely során személyre szabott egyedi árajánlattal állnak az Ön rendelkezésére!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!