Konvektor szerelés

Bármilyen fűtési rendszerre így a gázkonvektorokra is igaz, hogy a biztonságos és megfelelő hatásfokon való működés érdekében ajánlott azon évenként legalább egyszer karbantartást végezni, amit profi szakembereink garanciával vállalnak.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Konvektor szerelés Konvektor szerelés

Konvektor szerelés

Bármilyen fűtési rendszerre így a gázkonvektorokra is igaz, hogy a biztonságos és megfelelő hatásfokon való működés érdekében ajánlott azon évenként legalább egyszer karbantartást végezni, amit a saját magunk és családunk biztonsága védelme érdekében mindenképp ajánlott megfelelő szakképesítéssel és engedéllyel rendelkező szakembert megbízni ezzel a munkával.

Amennyiben meghibásodott gázkazánja a saját és családja biztonsága érdekében nem ajánlatos azt egyedül különféle szakképesítés és tapasztalat nélkül magunk megjavítani az előforduló hibát, mert azzal akár nagyobb hibát is okozhatunk a berendezésben, amely súlyos következménnyel is járhat.

Cégünk szakképzett szerelői nagy szakmai múlttal, tekintéllyel és képzettséggel rendelkeznek a konvektor szerelés területén. Bízza ránk konvektora karbantartását, javítását vagy akár annak cseréjét és szakembereink a lehető leghamarabb állnak az Ön segítségére, akik kedvező áron és garanciálisan elvégzik a szükséges munkálatokat!

Hívjon ügyfélszolgálatunka az alábbi telefonszámon: +36 (20) 611 84 63, és kérje szakembereink helyszíni felmérését, amely során személyre szabott egyedi árajánlattal állnak az Ön rendelkezésére!

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!