Gázkazán szerelés

Amennyiben meghibásodás gázkazánja esetleg szeretné azt felújíttatni vagy bevizsgáltatni mindenképp érdemes megfelelő szakértelemmel rendelkező szakembert hívnia, aki minden fontos előírást betartva elvégzi a szükséges munkálatokat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázkazán szerelés Gázkazán szerelés

Gázkazán szerelés

Amennyiben meghibásodás gázkazánja esetleg szeretné azt felújíttatni vagy bevizsgáltatni mindenképp érdemes megfelelő szakértelemmel rendelkező szakembert hívnia, aki minden fontos előírást betartva elvégzi a szükséges munkálatokat.

Válassza cégünk nagy szakmai múlttal, valamint tapasztalattal rendelkező szakembereit, akik megfelelő képzettséggel rendelkeznek a gázkazán szerelés területén és a helyszíni felmérés során egyedi kedvező árral vállalják gázkazánja javítását, karbantartását, felújítását vagy cseréjét. Amennyiben egy teljesen új, modern fűtésrendszerre szeretné lecserélni a meglévő fűtését akkor is számíthat ránk!

Mielőtt kihívná a szerelőt a gyorsabb ügyintézés és javítás lebonyolítása érdekében mindenképp érdemes felírnia a gázkazán márkáját és amennyiben lehetséges annak típusát. Miután ez megtörtént kimegy a szakember Önhöz és alapos bevizsgálás után cseréli a készülék használata során meghibásodott mechanikus vagy elektromos alkatrészeit

A gázkazán szerelő a javítás befejeztével elvégzi a szükséges szakszerű karbantartását, amivel nagymértékben kiküszöbölhető minden további meghibásodás. Természetesen nem csak a szerelési munkánkra, hanem a kicserélt alkatrészekre is garanciát vállalunk.

Hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 és készséggel állunk az Ön rendelkezésére vagy kattintson az Árajánlatkérés menüpontra, amely kitöltésével is felveheti velünk a kapcsolatot!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!