Gázkészülék felújítás

Egy hosszabb üzemelés után a gázkészülékek akarva akaratlanul időnként karbantartásra vagy javításra szorulnak ezért azt a biztonságos és hibamentes működés érdekében, a saját és családunk védelme érdekében nem érdemes elmulasztani.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék felújítás Gázkészülék felújítás

Gázkészülék felújítás

Egy hosszabb üzemelés után a gázkészülékek akarva akaratlanul időnként karbantartásra szorulnak amit a biztonságos és hibamentes működés érdekében a saját és családunk védelme érdekében nem érdemes elmulasztani. Sajnos sokan úgy gondolják, hogy a rendszeres évenkénti karbantartásra semmi szükség és felesleges pénzkidobás az, de csak addig amíg azzal nem szembesül az illető, hogy az eddig tökéletesen működő berendezése meghibásodott.

Ilyenkor a kazán bármely mechanikai alkatrésze meghibásodhat, amely hibát nem érdemes házilag próbálkozni annak megjavításával, mert az akár balesetveszéllyel is járhat. Ezért nagyon fontos, hogy a gázkészülék felújítását vagy javítását a megfelelő engedéllyel és szakértelemmel rendelkező szakemberre bízzuk!

A rendszeres gázkészülék felújítással megelőzhetők olyan vészhelyzetek, mint például a néha előforduló szénmonoxid mérgezés vagy a füstgáznak a visszaáramlása. Mielőtt kihívna egy szakembert kérjük, jegyezze fel gázkészülékének márkáját, valamint, ha lehetősége van rá annak típusszámát is, amellyel megkönnyítheti a szerelő munkáját és nem utolsó sorban megrövidítheti a szervizelési időt.

Cégünk komoly szakmai hátérrel, több év tapasztalattal rendelkező szakemberei a lehető legrövidebb idő alatt vállalják gázkészülékének karbantartását, felújítását, javítását, cseréjét vagy akár egy új kazán beépítését egészen a tervezéstől, mind ezt pedig kedvező áron és garanciálisan.

Hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 8463 és készséggel állunk az Ön rendelkezésére!

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés