Gázkészülék felújítás

Egy hosszabb üzemelés után a gázkészülékek akarva akaratlanul időnként karbantartásra vagy javításra szorulnak ezért azt a biztonságos és hibamentes működés érdekében, a saját és családunk védelme érdekében nem érdemes elmulasztani.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék felújítás Gázkészülék felújítás

Gázkészülék felújítás

Egy hosszabb üzemelés után a gázkészülékek akarva akaratlanul időnként karbantartásra szorulnak amit a biztonságos és hibamentes működés érdekében a saját és családunk védelme érdekében nem érdemes elmulasztani. Sajnos sokan úgy gondolják, hogy a rendszeres évenkénti karbantartásra semmi szükség és felesleges pénzkidobás az, de csak addig amíg azzal nem szembesül az illető, hogy az eddig tökéletesen működő berendezése meghibásodott.

Ilyenkor a kazán bármely mechanikai alkatrésze meghibásodhat, amely hibát nem érdemes házilag próbálkozni annak megjavításával, mert az akár balesetveszéllyel is járhat. Ezért nagyon fontos, hogy a gázkészülék felújítását vagy javítását a megfelelő engedéllyel és szakértelemmel rendelkező szakemberre bízzuk!

A rendszeres gázkészülék felújítással megelőzhetők olyan vészhelyzetek, mint például a néha előforduló szénmonoxid mérgezés vagy a füstgáznak a visszaáramlása. Mielőtt kihívna egy szakembert kérjük, jegyezze fel gázkészülékének márkáját, valamint, ha lehetősége van rá annak típusszámát is, amellyel megkönnyítheti a szerelő munkáját és nem utolsó sorban megrövidítheti a szervizelési időt.

Cégünk komoly szakmai hátérrel, több év tapasztalattal rendelkező szakemberei a lehető legrövidebb idő alatt vállalják gázkészülékének karbantartását, felújítását, javítását, cseréjét vagy akár egy új kazán beépítését egészen a tervezéstől, mind ezt pedig kedvező áron és garanciálisan.

Hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 és készséggel állunk az Ön rendelkezésére!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!