Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek karbantartását, szerelését, javítását csak azok a szakképzett szerelők végezhetik el, akik a megfelelő hivatalos minősítéssel, valamint szakképesítéssel is rendelkeznek. Cégünk szakemberei minden hivatalos minősítéssel rendelkeznek.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (70) 676 74 45Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék szerelés Gázkészülék szerelés

+36 (70) 676 74 45

A gázkészülékek karbantartását, szerelését, javítását csak azok a szakképzett szerelők végezhetik el, akik a megfelelő hivatalos minősítéssel, valamint szakképesítéssel is rendelkeznek. Cégünk szakemberei hivatalos minősítéssel és nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így megvan minden képesítésük ahhoz, hogy gondosan járjanak el minden fűtésrendszer szereléskor, javításkor vagy karbantartáskor.

Munkánk során gázkészülékek, gázkazánok, konvektorok, tűzhelyek, gázbojlerek és más készülékek szerelését, karbantartását, javítását és beépítését is szívesen elvégezzük.

Amennyiben Önnek a meglévő gázkészülékének szerelésére, javítására, cseréjére, felújítására vagy akár egy új gázkazán beépítésre lenne szüksége mindig állunk az Ön szíves rendelkezésére. A gázkészülék szerelési munkáit Budapesten és Pest megyén belül kedvező áron és természetesen garanciális feltételek mellett vállaljuk.

Hívjon bennünket az alábbi telefonszámon +36 (70) 676 74 45, munkanapokon 08:00 - 20:00 vagy írjon nekünk az alábbi email címünkre ajanlatkeres@futes-szereles-budapest.hu, ahol munkatársaink állnak az Ön rendelkezésére, és kérje egyedi árajánlatunkat!

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (70) 676 74 45 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
+36 (70) 676 74 45