Nincs melegvíz?

Borzasztó érzés, mikor este vesszük észre, hogy nincs melegvíz. Még nyáron sem kellemes, de télen, mikor még egy kézmosás is kellemetlen érzés hideg vízzel, akkor rendkívül bosszantó lehet. Hívjon minket bizalommal, kijavítjuk a hibát!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Nincs melegvíz? Nincs melegvíz?

Mi a teendő, ha nincs melegvíz?

Nincs is annál bosszantóbb dolog szinte, mikor egy hosszú és fárasztó nap után be szeretnénk állni a zuhany alá, hogy lemossuk magunkról a nap porát, vagy elmerülnénk egy kádnyi forró vízben, ehelyett meglepetten ugrunk ki a jéghideg víz alól. Ekkor elkezdjük csavargatni a csapokat és jön a megdöbbentő felismerés, nincs melegvíz! 

Akkor jön a szinte mindannyiunk gyermekkorából jó ismert protokoll, valahogy vizet kéne melegíteni, hogy legalább sikerüljön megmosakodni, de közben már nyomozza az ember, hogy honnan kerítsen egy ügyes szerelőt, aki ki tudja deríteni, mi lehet a baj.

Ajánlatkérés

Mi állhat a hiba hátterében?

A hibát több dolog is okozhatja. A legkézenfekvőbb indok, hogy a kazán, vagy a bojler meghibásodott, azonban ez nem feltétlenül ilyen egyszerű, hiszen a berendezéseken belül is több dolog állhat a hiba mögött. Az a legegyszerűbb, hogy értesítjük a szerelőt, aki valószínűleg pillanatok alatt megállapítja, mi lehet a gond.

Munkatársaink a lehető leghamarabb felkeresik Önt otthonában, hogy mielőbb felderítsék a hiba okozóját, hogy azt kellő szakértelemmel gyorsan el tudják hárítani. Munkatársaink több mint 20 éves szakmai tapasztalattal és rendszeres továbbképzéssel állnak az Ön rendelkezésére annak érdekében, hogy a leghatékonyabban tudják megjavítani a készüléket, mely a melegvíz ellátásról gondoskodik.

Nincs melegvíz?
Kombinált kazán esetében

Kombinált kazán esetében

Kombinált kazánok, vagy cirkók segítségével is történhet a melegvíz előállítása otthonunkban. Az őrláng kialvása esetén áll elő leggyakrabban a probléma, de emellett azonban számos oka lehet annak, hogy a kazán meghibásodik. Ebben az esetben azért fontos, hogy mielőbb szerelőt hívjunk, mert a kazán és a cirkó ne csak a melegvíz miatt felel, de a fűtésről is gondoskodik. A készüléket ne próbáljuk szétszedni, hívjunk szerelőt!

A karbantartás megtörtént?

Az a tapasztalatunk, hogy a meghibásodások hátterében a legtöbb esetben a karbantartás hiánya áll. Évente legalább egy alkalommal mindenképp szükséges egy időszakos karbantartást elvégeztetni a készüléken, mert ha ez nem történik meg, akkor a kellő tisztítás hiányában a gáz fúvóka eltömődhet, ami miatt a készülék működése leáll, de emellett számos formában történhet meghibásodás.

Gázbojler lehet a hibás?

Amennyiben otthonunkban gázbojler, vagy elektromos bojler található, ott is először a karbantartás hiánya merül fel, mint okolható tényező, azonban más is állhat a hiba hátterében. A gázbojlerek esetében itt is elsősorban a gázellátás folytonossága és az őrláng tehető felelőssé, villanybojler esetében pedig többnyire a fűtőszál, vagy a hőfokszabályzó meghibásodása, esetleg előbbi elvízkövesedése is felelős lehet.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp hívjanak szerelőt, mert lehetséges, hogy egy vízkő mentesítés és egy alapos tisztítás is elegendő, azonban lehet, hogy komolyabb hiba áll a háttérben, melyet jobb időben kezelni, hiszen a régi idők klasszikus módszere, miszerint a gázon melegítjük fazékban a vizet, a XXI. században már nem túl megnyerő megoldása a dolognak. 

Gázbojler lehet a hibás?
Kombinált kazán és gázbojler javítás garanciálisan

Kombinált kazán és gázbojler javítás garanciálisan

Több mint 20 éves rutinunknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan javítjuk meg készülékét, mely a melegvíz ellátásról hivatott gondoskodni.

Minden általunk elvégzett javítási munkálatra garanciát vállalunk, szerviz beavatkozásainkat a lehető legmagasabb színvonalon, minőségi alkatrészekkel kivitelezzük. Munkatársaink diszkrét és megbízható szakemberek, igényes munkájukkal biztosan Ön is elégedett lesz! Amennyiben a berendezés javíthatatlan, úgy természetesen garanciális cserét hajtunk végre.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!