Cirkó fűtés javítás

A cirkóknak 2 fő csoportját különböztetjük meg. Vannak a nyílt, és a zárt égésterű készülékek. A különbség az, hogy honnan nyerik az égéshez szükséges oxigént. Előbbi a helység levegőjéből, másik dupla kéményen keresztül jut elegendő levegőhöz.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Cirkó fűtés javítás Cirkó fűtés javítás

Cirkó fűtés javítás

Gázfűtés szerviz szolgáltatásaink széles választékával állunk szíves rendelkezésére, Budapest egész területén, díjtalan kiszállással. Meghibásodott a cirkója és azonnali segítségre van szüksége? Nem meglepő és szokatlan dolog, ugyanis ezek a készülékek akkor hajlamosak erre, mikor a legaktívabb használatnak vannak kitéve. Na nem Murphy törvény elvén, szimplán csak azért, mert ekkor éri a berendezést olyan mértékű terhelés, hogy könnyebben kijön, ha nem megfelelően lett felkészítve a szezonra a cirkó. 

Ebből az okból kifolyólag minden egyes cirkó meghibásodását kellő komolysággal kezelünk, hiszen nem valószínű, hogy Ön nélkülözni tudja a berendezést, amíg a szerelőre vár. Éppen ezért telefonszámunk hétvégén is hívható, de akár ünnepnapokon is tehet hibabejelentést. Biztos lehet benne, hogy a lehető leghamarabb, akár már aznap kiszállunk Önhöz, hogy elhárítsuk a hibát. Hívjon minket bizalommal!

Ajánlatkérés

Márkafüggetlen hibaelhárítás

Szolgáltatásunk márkafüggetlen és széleskörű. Vállaljuk cirkók, kombinált cirkók, de akár gázbojler javítását is, emellett pedig bármilyen típusú kazán meghibásodása esetén bizalommal számíthat ránk. Több mint 20 éves szakmai hátérrel a hátunk mögött biztos lehet benne, hogy nálunk jó kezekben lesz fűtő berendezése.

Minden olyan készüléket ellátunk, amit valaha Magyarországon forgalomba helyeztek, vagy értékesítettek. Nyílt és zárt égésterű készülékek szervizelését is garanciálisan vállaljuk, emellett a fűtésrendszerében keletkezett károkat is helyreállítjuk. 

Márkafüggetlen hibaelhárítás
Cirkó fűtés karbantartás

Mi a leggyakoribb oka a meghibásodásnak?

Többnyire a rendszeres karbantartás áll a meghibásodások hátterében. Egy olyan gázkészülék, amely nem megfelelően lett felkészítve az előtte álló fűtési szezonra nem csak meghibásodás kockázatát rejti azonban magában, hiszen minden olyan berendezés, amely gázzal működik súlyos mértékben baleset és életveszélyessé válhat, ha nincs megfelelően és szakértő kezek által karbantartva, évente legalább egy alkalommal.

Cirkó fűtés karbantartás

Éppen ez az oka annak, hogy minden alkalommal felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét a rendszeres karbantartás fontosságára. Természetesen ránk ebben is számíthat, hiszen az évenkénti karbantartási munkálatokat is garanciálisan végezzük, emellett vállaljuk komplett fűtésrendszerek teljes vízkő mentesítését, tisztítását, kondenzációs kazános műszeres beszabályozását és cirkó készülékek rendszeres átvizsgálását.

Gázkészülékek javítása és cseréje

Azonban cégünk nem csak kazánok és cirkók javításában jártas. Minden olyan otthonában megtalálható készülék, mely gázüzemű, gázszerelőt igényel, ha esetleg valami probléma adódik vele. Lehet ez egy gázbojler, egy cirkó, de akár egy konvektor is. Minden esetben számíthat ránk. Tapasztat gáz és fűtésszerelőink akár órákon belül el tudják hárítani a meghibásodás okát.

Amennyiben a készüléke esetleg nem javítható, a hiba természetéből adódóan, úgy a cseréjét is ránk bízhatja, de ha korszerűsítés miatt szeretne egy elavult készüléket lecserélni, akkor is a legjobb helyen jár. Minden általunk elvégzett munkálatra garanciát biztosítunk. Teljes fűtésrendszere korszerűsítési munkálatait ránk bízhatja, a tervezéstől a kivitelezésig profi hozzáállásban lesz része, ha hozzánk fordul.

Gázkészülékek javítása és cseréje
Gázfűtés rendszer hibaelhárítás

Gázfűtés rendszer hibaelhárítás

A gázfűtéses rendszerek azonban nem csak cirkókból, vagy kazánokból állnak. Mi a teljes fűtésrendszer komplett javítási munkálatait elvégezzük.

Amennyiben a radiátorok cseréjére, vagy javítására van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen tapasztalt fűtésszerelőink rövid határidővel helyreállítják a hibát, bárhonnan is eredjen az. Ezenkívül radiátorok cseréjét és vízkőtől való megtisztítását is vállaljuk, de számíthat ránk kazáncsere, vagy fűtéskorszerűsítés esetén is. Főleg egy kondenzációs kazánra való korszerűsítési munkálat profi szakembert igényel, hiszen legtöbb esetben az egész rendszer teljesen át kell alakítani ahhoz, hogy a kondenzációs gázkazánnal való fűtésre alkalmas legyen.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!