Gázkazán javítás

Budapest egész területén vállaljuk profi szakértelemmel és több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal gázkazánok javítását, cseréjét, karbantartását. Komplett fűtésrendszerét korszerűsítjük, de radiátorait is ránk bízhatja. Hívjon minket bizalommal!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázkazán javítás Gázkazán javítás

Gázkazán javítás

Egy gázkazán meghibásodása nem egy olyan probléma, melyet csak úgy a szőnyeg alá söprünk. Ha meghibásodik egy kazán, az nem tűr halasztást. Főleg, ha ráadásul egy hideg téli napon történik, mikor a család fűtés, sőt, akár meleg víz nélkül is maradhat emiatt. Erre való tekintettel minket hétvégén, de akár ünnepnapon is hívhat, hiszen egy gázkészülék meghibásodása mielőbbi beavatkozást igényel.

Budapest egész területén vállaljuk bármilyen típusú gázkazánja javítását. Cégünk több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, így biztos lehet benne, ha hozzánk fordul, akkor a legprofibb kiszolgálást kapja. Személyes ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot, hibabejelentés miatt pedig hívja a {phone} telefonszámot.

Ajánlatkérés

Kombinált készülékek javítása

Nem csak egyszerű gázkazánok javítását vállaljuk, hiszen rengeteg kombinált készülék van használatban. Kombi kazánját is ránk bízhatja. Tapasztalt szakembereink professzionális felszereléssel pillanatok alatt diagnosztizálják a hibát, majd elhárítják azt.

A kombinált készülékek nem csak a fűtésről gondoskodnak, hanem az otthonunk meleg víz ellátásáról is, éppen ezért rendkívül fontos, hogy amennyiben meghibásodást tapasztal, mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a lehető legrövidebb időn belül segíthessünk. Hétvégén és ünnepnapokon is hívhat!

Kombinált készülékek javítása
Kazán cseréje

Ki szerelje a gázkazánokat?

Bármilyen meglepő, nincs törvényi szabályozás (egyelőre) arról, hogy ki szerelheti a gázkészülékeket és gázkazánokat. Sajnos. Hiszen aki reálisan gondolkozik belátja, hogy ilyen feladatot nem bízunk a szomszéd ezermesterre, hiszen egy rosszul ellátott gázkészülék akár robbanást is okozhat. Ezért azt javasoljuk, hogy se családja életét, se otthona, vagy a környezetében élők biztonságát ne tegye kockára!

Kazán cseréje

Amennyiben nem lehetséges a kazán javítása, abban az esetben természetesen vállaljuk annak cseréjét, a korszerűsítési munkálatokkal együtt. Egy korszerű és karbantartott kazán nem szokott meghibásodni, főként az elavult készülékek esetében lehet számolni ennek a kockázatával. Fontos viszont elmondanunk ezzel kapcsolatban azt, hogy kazán cseréje esetében már csak a korszerű kondenzációs kazánok szerelhetők fel, az Európai Uniós rendelkezések miatt. 

Gázkészülékek meghibásodásának gyakori okai

Minden gázzal üzemelő készülék esetében évente ajánlott egy átfogó karbantartást elvégezni. Ennek hiányában a készülék meghibásodhat, esetenként akár véglegesen is. Azonban, ha a gázkazán, vagy más, gázzal működő készülék rendszeres és alapos karbantartáson esik át, akkor ennek az esélyét minimálisra csökkenthetjük. 

Cégünk gázkészülékek karbantartását is vállalja, mely, mint láthatják, elengedhetetlen ahhoz, hogy a készülék megbízhatóan, ami pedig még ennél is fontosabb, kockázatmentesen üzemelni. Amennyiben olyan gázkészüléke van, mely egy éven belül nem esett át egy szakszerű karbantartáson, úgy ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb pótolni tudjuk ezt a hiányosságot. 

Gázkészülékek meghibásodásának gyakori okai
Gázkészülékek javítása

Gázkészülékek javítása

Bármilyen típusú gázkészülékét javítjuk, márkától és típustól függetlenül. Meghibásodott készülék esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, amíg nem láttuk a berendezést, addig mellőzze a használatát.

Cégünk bármilyen gázkészüléket megjavít. Több, mint 20 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően gyorsan és szakszerűen hárítjuk el a berendezés meghibásodását. Hívjon minket bizalommal, egy gázkészülék kezelését soha ne bízza önjelölt szakértőkre, hiszen komoly kockázatot vállalna vele. 

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!