Kondenzációs kazán javítás

Budapest egész területén vállaljuk kondenzációs gázkazánja szakszerű javítását, garanciálisan, kombinált készülék esetében is. Cégünk több mint 20 éve van a szakmában, így biztos lehet benne, hogy ha minket hív, akkor nem fog csalódni.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán javítás Kondenzációs kazán javítás

Kondenzációs kazán javítás Budapesten

Bizonyára mind sejthetjük, hogy egy kazán meghibásodása mekkora problémát okozhat, főleg, ha télen következik be. Kint hideg van és még egy jól szigetelt otthon is hamar le tud hűlni, ha a kazánnal valami gond van. A kombinált kazánok esetében ráadásul a meleg vizet is érinti a probléma, ám ami ennél is komolyabb fejfájásra adhat okot, egy kondenzációs kazán, mivel elég fiatal technológiáról beszélünk, okkal hibásodott meg. 

Nem kell azonban aggódnia ha kazánja elromlott, hiszen minket bizalommal értesíthet. Városszerte vállaljuk kondenzációs gázkazánja javítását, akár 1 órán belül, legyen szó egyszerű kazánról, vagy kombinált készülékről. Egyéni ajánlatért, vagy hibabejelentés céljából vegye fel velünk a kapcsolatot, akár hétvégén, vagy ünnepnapon is. Ez utóbbi esetben a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot hívja!

Ajánlatkérés

A meghibásodás leggyakoribb okai

A meghibásodás hátterében több olyan feltáratlan probléma állhat, mely említést érdemel. Az első és valójában a leggyakoribb ok, a rendszeres ellenőrző karbantartás elmulasztása. Azonban, ha jobban belegondolunk, egy gázkészülékről van szó, mely esetében nem csak, hogy javasolt a karbantartás elvégeztetése, de különösen ajánlott is, hiszen a gázkészülékek akár robbanásveszélyessé is válhatnak, ha ez ügyben mulasztás történik. 

Azonban sajnos nem csak ez állat a hiba mögött. Ugyanis, egy nem megfelelően megválasztott méretű kondenzációs gázkazán szintén erre a sorsra van ítélve. A kazánok teljesítményének kiválasztásakor tapasztalt szakember segítségét kell igénybe venni, mivel mind az indokolatlanul nagy, mind a teljesítményében kevésnek bizonyuló készülék is hajlamos a meghibásodásra, akár az eljegesedésre, ha például nem tud kondenzációs üzemmódban dolgozni. Ha eljegesedés történik, akkor felmerül a gyanú, hogy elég hatékony-e az adott készülék az ingatlan fűtésére. 

A meghibásodás leggyakoribb okai
Szakszerű segítség, akár azonnal

Szakszerű segítség, akár azonnal 

Cégünk több mint 20 éve van a piacon, ezalatt az idő alatt tudásunkat olyan szintre fejlesztettük, hogy nincs számunkra lehetetlen. Ha meghibásodást tapasztal, ne próbálja meg házilag megoldani, vagy orvosolni, gázkészülék esetében feltétlen hívjon szakembert, hiszen akár tragédiát is okozhat, ha egy készülék hozzáértés nélküli piszkálás következményében válik veszélyessé a kazán.

Garanciális javítás

Minden általunk elvégzett munkálatra, így a javításokra is garanciát vállalunk. Hiszünk a garancia erejében és a minőségi munkában. Minden tudásunkkal azon vagyunk munkáink során, hogy a lehető legmagasabb színvonalon és a legrövidebb határidővel adjuk vissza a családok fűtését, hiszen az otthon melege mindannyiunk egyik legalapvetőbb szükséglete.

Márkafüggetlen szervizszolgáltatás

Szolgáltatásainkat teljes mértékben márkafüggetlenül kínáljuk, valamint nem tesszük típustól függővé. Minden valaha Magyarországon forgalmazott kondenzációs gázkazánt képesek vagyunk ellátni és szervizelni is. Emellett természetesen kombinált kondenzációs kazánok javítását is vállaljuk.

Egyéb típusú gázkészülékek esetében is hívhat minket, hiszen szolgáltatásaink között megtalálja a kondenzációs kazánok mellett a turbós kazánok ellátását is, de cirkók, kombinált cirkók, gázbojlerek szervizelését is állaljuk, sőt, amennyiben a fűtésrendszer egyéb területein adódna problémája, ránk akkor is számíthat, hiszen teljes korszerűsítési kivitelezések területén is otthon vagyunk, így annak hibaelhárítása is gyerekjáték számunkra. 

Márkafüggetlen szervizszolgáltatás
Kondenzációs kazán karbantartás

Kondenzációs kazán karbantartás

A karbantartás elengedhetetlen ahhoz, hogy egy kazán megfelelően működhessen, sőt, továbbmegyünk, ahhoz, hogy ne váljon baleset-veszélyessé.

Évente legalább egy alkalommal mindenképpen sort kell keríteni egy átfogó karbantartásra, mely során nem csak ellenőrizzük a készüléket, de meg is tisztítjuk azt, ami szintén elengedhetetlen, hogy a gáz zavartalanul áramolhasson. Minden fűtési szezon előtt legalább 1-1,5 hónappal legkésőbb kérjen évenkénti karbantartást! Karbantartási munkálatainkat is garanciálisan végezzük!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!