Kazán javítás

Amennyiben meghibásodott kazánja nagyon fontos, hogy csak olyan szakemberhez forduljon, aki rendelkezik a megfelelő minősítéssel és tapasztalattal a kazánjavítás területén. Cégünk szerelői nagy szakmai múlltal és rutinnal rendelkező szakemberek.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Kazán javítás Kazán javítás

Kazán javítás

Amennyiben meghibásodott kazánja nagyon fontos, hogy csak olyan szakemberhez forduljon, aki rendelkezik a megfelelő minősítéssel és tapasztalattal a kazánjavítás területén. Cégünk szerelői nagy szakmai múlttal és rutinnal rendelkező szakemberek, akik garanciálisan és kedvező áron vállalják a meghibásodott kazánok szakszerű javítását, cseréjét vagy karbantartását Budapesten és Pest megyén belül.

Egy régi elavult kazán esetében könnyen előfordulhat az az eset, hogy többe kerül annak megjavíttatása mintha egy új kazánra cserélnénk azt, vagy olyan hibával rendelkezik, amit miatt az már nem javítható. Ebben az esetben hívjon minket és kollégáink a lehető legrövidebb idő alatt kimennek Önhöz és egy helyszíni felmérés során segítenek megtalálni az Önnek legideálisabb új kazánját.

Hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, munkanapokon óra 08:00 - 20:00 közöttt és kérje szakembereink helyszíni felmérését, amely során személyre szabott egyedi árajánlatot adunk Önnek mindenféle rejtett költségek nélkül.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!