Fűtés kiépítése

Legyen szó új vagy csere gázkazánról, cirkóról és tűzhelyről a készülékek optimális működéséhez számos műszaki paraméter beállítása szükséges. Cégünk nagy szakmai múlttal rendelkező szakemberei megfelelő tapasztalattal rendelkeznek a fűtés kiépítésben

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Fűtés kiépítése Fűtés kiépítése

Fűtés kiépítése

Legyen szó új vagy csere gázkazánról, cirkóról és tűzhelyről a készülékek optimális működéséhez számos műszaki paraméter beállítása szükséges. Amennyiben az szeretnénk elérni, hogy a konyhánk arculata egységes legyen akkor mindenképpen egy kiépíthető berendezés beszerzése lehet a legideálisabb választás. Egy különálló tűzhely esetében nagyon nehéz olyat találni, amely stílusban és színben is passzolna a konyhához, viszont egy kiépíthető főzőlap esetében ilyen gond nem fordulhat elő.

Bármilyen gázkészülékről kiépítéséről lenne is szó, legyen az konvektor, kazán, cirkó, vagy gáztűzhely kizárólag csak tapasztalt szakembert bízzunk meg azzal! Mivel a gáz az egy veszélyes üzem a saját magunk és családunk biztonságának megőrzése érdekében nem érdemes kockáztatni azzal, hogy magunk próbáljuk megoldani ezt a nagy tapasztalatot és szakértelmet megkívánó feladatot.

Cégünk jól képzett, nagy szakmai múlttal rendelkező szakemberei megfelelő munkatapasztalattal rendelkeznek a fűtés kiépítés területén. Válasszon minket és garantáljuk, hogy munkatársaink a lehető leghamarabb kiérkeznek Önhöz és garanciálisan elvégzik a szükséges munkálatokat.

Hívjon minket bizalommal az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63, munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között és szakembereink a legrövidebb időn belül, állnak az Ön rendelkezésére.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!