Kondenzációs kazán szerelés

A kondenzációs kazán technológia mára az egyik leghatékonyabb fűtési rendszer, amely a rendkívül takarékos energiafelhasználásának köszönhetően az egyik legkedveltebb fűtési megoldása lett. Bízza cégünk tapasztalt szakemberei kazánja szerelését.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán szerelés Kondenzációs kazán szerelés

Kondenzációs kazán szerelés

A kondenzációs kazán technológia mára az egyik leghatékonyabb fűtési rendszer, amely a rendkívül takarékos energiafelhasználásának köszönhetően az egyik legkedveltebb fűtési megoldása lett. Takarékosságát az égéstermékben lévő vízgőz hőjének felhasználásának köszönheti, amellyel akár 30% fűtési energia is könnyen megtakarítható.

Nem utolsó sorban a kondenzációs kazánok használatával jelentősen csökkenthetjük a levegőbe kerülő káros légszennyező anyagok kibocsájtásának mértékét, amellyel védhetjük környezetünket.

Meghibásodott kondenzációs kazánja? Nem egyenlő a fűtés eloszlása a rendszerben? Bármilyen hibával is találkozna nem érdemes várni vele, hanem ajánlott minél hamarabb egy olyan szakemberhez fordulni, aki megfelelő tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.

Hívjon bennünket az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63, és bízza ránk kondenzációs kazánja szerelését, javítását, karbantartását vagy akár annak cseréjét és cégünk jól képzett, nagy szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező kollégái készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!