Kondenzációs kazán

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a zárt égésterű kondenzációs kazán rendszerek, amelyet a rendkívül gazdaságos energiafelhasználásának technológiájának köszönhet. Bízza profi szakembereinkre kondenzációs kazánja szerelését!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Kondenzációs kazán Kondenzációs kazán

Kondenzációs kazán

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a zárt égésterű kondenzációs kazán rendszerek, amelyet a rendkívül gazdaságos energiafelhasználásának technológiájának köszönhet. A kazán hőcserélője lehetővé teszi, hogy a fűtés és a melegvíz akár egymástól függetlenül működjön.

Továbbá a kondenzációs technológiának köszönhetően nem csak rendkívül magas hőfokkal képes üzemelni, hanem a kazánból távozó meleg levegőben maradt hőenergiát képes hasznosítani, amivel jelentős energiát megtakarítás érhető el.

Bármilyen kondenzációs kazánnal kapcsolatos munkára is van szüksége, legyen az csere, javítás vagy karbantartás mindenképp érdemes olyan megbízható szakemberhez fordulni, aki megfelelő szakértelemmel rendelkezik ezen a területen.

Bízza cégünk nagy szakmai múlttal, sok év munkatapasztalattal, valamint szakértelemmel rendelkező szakembereire kondenzációs kazánja telepítését, javítását, karbantartását vagy akár egy új kazán beépítését a megtervezéstől egészen a fűtésrendszer kiépítéséig, mindezt pedig kedvező áron és garanciával!

Hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 és készséggel állunk az Ön rendelkezésére vagy kattintson Árajánlatkérés menüpontra, amely kitöltésével is felveheti velünk a kapcsolatot!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!