Fűtés beépítése

Bármilyen fűtési megoldásról legyen szó, gázkazán, cirkó, kondenzációs kazán a precíz és biztonságos üzemelés érdekében a szakszerű beállítás szinte elengedhetetlen. Mindenképp ajánlott egy hozzáértő, tapasztalt szakembert megbízni ezzel a feladattal

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Fűtés beépítése Fűtés beépítése

Fűtés beépítése

Bármilyen fűtési megoldásról legyen szó, gázkazán, cirkó, kondenzációs kazán a precíz és biztonságos üzemelés érdekében a szakszerű beállítás szinte elengedhetetlen. A saját magunk és családtagjaink biztonsága érdekében mindenképp ajánlott egy hozzáértő, tapasztalt szakembert megbízni ezzel a feladattal!

Azonban érdemes tudni, hogy ha fűtési rendszerünk nincs megfelelően és rendszeresen karbantartva, akkor abban különböző szennyeződések felgyűlve eldugíthatják a rendszert, amely akár a kazán meghibásodását és leállását is eredményezheti.

Cégünk jól képzett, nagy szakmai múlttal rendelkező szakemberei megfelelő munkatapasztalattal rendelkeznek a fűtés beépítés, beüzemelés, karbantartás, felújítás és fűtésszerelés területén. Válasszon minket és garantáljuk, hogy munkatársaink a lehető leghamarabb kiérkeznek Önhöz és garanciálisan és kedvező áron elvégzik a szükséges munkálatokat.

Hívjon minket bizalommal az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63, munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között és szakembereink a legrövidebb időn belül, állnak az Ön rendelkezésére.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!