Gázkészülék felülvizsgálat

Bizonyára Ön is tisztában van vele, hogy milyen veszélyekkel jár egy meghibásodott vagy be nem vizsgált gázkészülék. Azonban ennek ellenére sokan nem veszik ezt komolyan pedig egy nem ellenőrzött berendezés akár szénmonoxidot is kibocsájthat magából.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Gázkészülék felülvizsgálat Gázkészülék felülvizsgálat

Gázkészülék felülvizsgálat

Bizonyára Ön is tisztában van vele, hogy milyen veszélyekkel jár egy meghibásodott vagy be nem vizsgált gázkészülék. Azonban ennek ellenére sajnos sokan nem veszik ezt komolyan pedig azon kívül, hogy robbanásveszélyes egy nem ellenőrzött berendezés akár szénmonoxidot is képes kibocsátani magából, ami nem kis veszélyt jelenthet saját maga és családja számára.

Annak érdekében, hogy ez nem történjen meg a védelmünk érdekében el rendelték a kötelező gáz felülvizsgálatot, amelyet a biztonságos működtetés érdekében mindenképp érdemes elvégeztetni egy szakemberrel.

Ez a felülvizsgálat kiterjed a vizuális vizsgálaton kívül a gázkészülék állapotának műszeres bemérésére is, amely során átnézi a megfelelő képesítéssel rendelkező szakember a készülék biztonsági elemeit, illetve elemzik az égéstermék összetételét és a szénmonoxid kibocsájtást, amit összevetnek a gyári értékekekel.

Cégünk magasan képzett, nagy szakmai múlttal rendelkező szakemberei megfelelő tapasztalattal rendelkeznek ezen a szakterületen. Válasszon minket és garantáljuk, hogy munkatársaink a lehető leghamarabb kiérkeznek Önhöz és garanciálisan elvégzik gázkészülékének felülvizsgálatát, hogy továbbra is biztonságban tudja otthonában szeretteit.

Hívjon minket bizalommal az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 és szakembereink állnak az Ön rendelkezésére.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!