Konvektor

A gázkonvektorok elsősorban a nagyvárosok kedvenc fűtési megoldása, amely a kedveltséget a viszonylag gyors bekötése és beüzemelése, valamint a kedvező árának köszönheti. Bízza cégünk profi, képzett szakembereinkre konvektora szerelési munkáit.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 84 63Állunk
rendelkezésére!
Konvektor Konvektor

Konvektor

A gázkonvektorok elsősorban a nagyvárosok kedvenc fűtési megoldása, amely a kedveltséget a viszonylag gyors bekötése és beüzemelése, valamint a kedvező árának köszönheti. Létezik a konvektoroknak elektromos változata is, de azok annyira kis hatékonysággal képesek fűteni, hogy az csak egy kis fürdőszoba felmelegítésére lehet csak alkalmas.

A gázkonvektoroknak két típusa van, amelyek közül a régebbi készülékek öntöttvasból az újabbak pedig már lemezből készülnek. Természetesen mindegyik típusnak megvan külön-külön a jó és rossz tulajdonsága.

Mint minden fűtési rendszernek úgy a gázkonvektor megfelelő hatásfokon való hiba nélküli biztonságos üzemeltetéséhez szükség van a rendszeres karbantartásra, amellyel nem csak a készülékkel teszünk jót, hanem családtagjaink egészségével is.

Bármilyen munkáról van is szó a konvektor szerelését csak megfelelő engedéllyel és szakképesítéssel rendelkező szakember végezheti el. Bízza cégünk profi, nagy szakmai múlttal és tekintéllyel bíró szakembereinkre konvektora javítását, karbantartását, felújítását vagy cseréjét, amely munkák során a kicserélt hibás alkatrészekre is garanciát vállalunk.

Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal az alábbi +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között és kérje egyedi árajánlatunkat!

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 20:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!